Prima Pagina Apple Probleme de functionare ale serviciilor iCloud afecteaza milioane de posesori de iDevice-uri

Probleme de functionare ale serviciilor iCloud afecteaza milioane de posesori de iDevice-uri

  In cursul zilelor de ieri si de astazi milioane de posesori de iDevice-uri au fost afectati de probleme care au impiedicat sistemul iCloud sa functioneze in mod corect. Mai exact, serviciile Contacts, Calendars, iCloud Documents, Photo Stream si Mail au fost indisponibile pentru 5.16% dintre utilizatorii iCloud in cursul zilei de ieri pentru mai bine de o ora, acestia avand probleme in a efectua sincronizari, a descarca poze si a trimite email-uri folosind conturile iCloud.

  Separat de aceasta problema, in cursul zilei de astazi un numar mic de posesori de iDevice-uri nu au putut trimite email-uri folosind iCloud Mail, Apple afirmand ca 0.02% dintre conturi au fost afectate. Din pacate separat de acestea, inclusiv iTunes Store-ul are unele probleme de functionare, in cursul acestei dimineti afisand erori la incercarea de a vizualiza anumite informatii. Voi ce probleme ati intampinat in utilizarea iCloud?

 • Oxyg3n

  Habar n-am :)) Nu a aparut nicio eroare, backup si-a facut peste noapte singur.

 • GXG

  De doua zile trei conturi de gmail nu functioneaza corect (timp de mai multe ore Afișează user sau parola gresita dupa care fara nici o modificare își reiau functionarea) . Situația apare in clientul de email nu si pe browser sau aplicația gmail . Cu celelalte conturi gmail nu sunt probleme.
  O alta problema observată este dispariția sau nefunctionarea scurtaturilor salvate . Pana acum se sincronizau fara probleme între toate device-urile de pe contul Apple .
  Alta problema apărută este solicitarea zilnică pentru introducerea parolei de Facebook
  Despre autonomie nu mai vb. pt ca e absolut penibila in 7.0.4 . Asta dupa ce in 7.0.3 a fost extraordinara .

 • Gysel

  La mine toate conturile de gmail nu se pot acesa de pe tel , zice ca nu e buna parola sau user-ul .
  La fel acum am vazut ca si pe mac este la fel la aplicatia mail nativa.
  Stie cineva vreo rezolvare?

 • La mine functioneaza contul gmail fara probleme pe iOS 7. Adaugat prin sistemul nativ.

 • Marius

  Saptamana trecuta mi s-a sters agenda de doua ori… s-a oprit icloud singur. Prima si singura problema avuta pana acum de la 3g pana la 4s incoace….

 • Ed

  De 2 ori s-a inchis singura sicronizarea cu icloud si odata cu ea si find my iphone

 • Gysel

  De dimineata a revenit la normal app nativa de mail ios 7.