Apple se pregateste sa lanseze iPhone-ul in cea mai mare retea de telefonie mobila de pe glob

  Dupa cativa ani de zile in care Apple nu a reusit sa incheie acorduri cu cel mai mare operator de telefonie de pe glob pentru comercializarea iPhone-urilor, iata ca incepand de luna aceasta americanii vor avea un produs in oferta China Mobile. Avand peste 700 de milioane de clienti, China Mobile este cel mai mare operator de telefonie mobila de pe glob si poate reprezenta o importanta sursa de venit pentru Apple, unii estimand ca incasarile anuale ale companiei americane ar putea creste cu minim 10 miliarde de dolari.

The rollout of iPhones on the world’s largest mobile carrier by users, with over 700 million subscribers, is expected to start later this month, around the time of a Dec. 18 China Mobile conference in Guangzhou, according to two people familiar with the carrier’s plans. China Mobile is one of the world’s last major carriers that doesn’t offer the iPhone.

  Desi se zvoneste de cateva luni bune ca Apple ar fi intrat intr-un acord de parteneriat cu China Mobile, iata ca abia acum avem o confirmare a faptului ca el exista. Incepand cu data de 18 decembrie, China Mobile va incepe comercializarea terminalelor iPhone in propria retea de distributie si ne putem astepta la vanzari foarte mari in perioada urmatoare.