The Collectables – primul FPS gratuit dezvoltat de catre Crytek, producatorii Crysis (Video)

3

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=670pVNI1O0E&w=580&h=370]

  The Collectables este un nou joc pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el fiind dezvoltat de catre Crytek, producatorii celebrului first person shooter pentru PC-uri, Crysis. In clipul video de mai sus aveti un trailer care prezinta actiunea viitorului joc si observati ca el aduce o buna parte din gameplay-ul Crysis-ului care a facut Crytek atat de popular, insa desigur ca vorbim si despre un motor grafic cel putin la fel de bun. In jocul The Collectables veti avea ocazia de a deveni comandantul unei unitati de elita pe care va trebui sa o conduceti printr-o serie de misiuni concepute de catre dezvoltatori, spiritul strategic, capacitatea de a fi un bun conducator si curajul ajutandu-va sa va atingeti obiectivele.

Command a squad of elite soldiers and lead them into explosive combat with strategic precision in The Collectables. In the first free-to-play mobile game from award-winning developer Crytek (Far Cry, Crysis), players must master the unique skills of their military units as they wage war in stunning 3D environments and aim to blow the enemy sky high.

  Avand in vedere ca vorbim despre un joc dezvoltat de catre Crysis, ne putem astepta ca The Collectables sa aiba un gameplay antrenant si, probabil, cel mai bun motor grafic pentru platforma iOS, el urmand a fi oferit gratuit in App Store. Pana atunci insa va puteti inregistra pe website-ul celor de la Crysis pentru a primi un personaj si o arma exclusive in momentul lansarii.