Prima Pagina Apple Asa ar putea arata interfata Apple TV daca ar fi inspirata din...

Asa ar putea arata interfata Apple TV daca ar fi inspirata din iOS 7

  Zilele trecute am vazut un concept care ne prezenta modul in care ar putea fi dezvoltata interfata OS X 11 daca ea ar avea drept sursa de inspiratie schimbarile implementate de catre Apple in iOS 7, iar astazi vedem o transformare similara pentru interfata Apple TV. In imaginile acestui articol avem prezentata viziunea unui grafician cu privire la modul in care ar putea arata interfata unui televizor Apple daca ea ar fi inspirata din iOS 7 si, ca sa fiu sincer, ea nu arata chiar atat de rau.

 • Seby

  Interesant dar din pacate nu poti sa faci mare lucru cu apple tv.
  In ultima perioada m-am tot interesat de apple tv dupa ce ani la rand nu l-am bagat in seama de loc si din ce am aflat reiese ca nu este prea util si am renuntat , chiar daca costa decat 100€ m-am lasat la mana mea.
  In schimb am observat ca pot face multe chestii cu android tv dar momentan nu am luat nici android tv.
  Era super daca puteam sa rulez aplicatii si pe apple tv cum pot pe android tv , dar toti cei care miau dat informatii au spus ca nu se poate 🙁 , eu nu stiu despre apple tv ca nu l-am bagat in seama pana acum dar daca estte cineva care stie tot ce se poate face cu el si are chef si timp sa scrie cateva randuri voi intra sa ma documentez cu placere. Multumesc.

 • Calin

  Foarte aerisit si simplu. Frumos!

 • sori

  UAU – interfata Apple TV pe un televizor SAMSUNG !
  Nu cred sa functioneze impreuna .

 • mancare

  Testati ma!