Samsung angajeaza o parte din echipa care dezvoltat o buna parte dintre Apple Store-urile de pe intregul glob

  Copiatul iPhone-urilor si a tabletelor iPad nu va ramane singurul lucru pentru care Samsung va ramane cunoscuta in istoria omenirii, compania coreeana angajand recent mai multe persoane care au contribuit la dezvoltarea marelui lant de retail al companiei Apple. Divizia americana a celor de la Samsung pare hotarata sa construiasca in SUA magazine prin intermediul carora sa comercializeze terminale din seria Galaxy, unele dintre acestea urmand a fi similare Apple Store-urilor care atrag sute de milioane de vizitatori anual si genereaza miliarde de dolari pentru Apple.

  Unul dintre importantii fosti angajati Apple care lucreaza acum pentru Samsung se numeste Tim Gudgel, iar el a facut parte din principala echipa de designeri ai Apple Store-urilor. Cu ajutorul sau, dar si a altor persoane care au facut Apple Store-urile atat de atractive, cei de la Samsung incearca sa creeze spatii in care clientii lor sa se bucure de terminale mobile si PC-uri, exact precum in magazine Apple. Desi Samsung incearca sa-si creeze o imagine asemanatoare Apple, ceea ce nu iau in seama coreenii este ca in cazul Apple vorbim despre o cultura construita prin decenii de munca si un lider popular, aceste lucruri fiind imposibil de cumparat si extrem de greu de construit.

6 COMENTARII

  1. copiatul auzi:))))…sunt curios ce asemanare gasesti tu in s4 sau note 3 cu iphone 5s…niciuna!Apple are procese cu samsung numai in america pentru ca numai acolo poate castiga, tot aveti ceva cu samsung pentru ca este lider pe piata de mult timp..interesant si apple numai cu samsung are ceva….si totusi pe partea de software google detine android nu samsung si totusi apple castiga in america pe partea de soft si samsung este nevoita sa plateasca daune…eh ce sa mai..trebuie si apple sa scoata bani de undeva ca sa construiasca acea naveta spatiala pentru mintile luminate care revolutioneaza toata industria si totusi samsung este singura care copiaza(cu toate ca nu este adevarat dar in america na…) loooool:))

  2. Sincer sa fiu nu prea seamana terminalele.. Toti copiaza si apple a copiat mouse si alte idei furate oricum samsung castiga la fiecare terminal iphone vandut avand in vedere componentele interne, av vanzari mari deoarece si ai creat un nume cat despre inovatie lasa de dorit un cititor de amprente nu inseamna prea mult..(nu sunt fan samsung am i5 si one)

  3. apple are process cu samsung prin america, europa si asia… asemanari intre galaxy si iPhone exista inca de la primul galaxy s
    pe partea de telefoane nu vad unde a inovat samsung…la fel ca siri toate functiile din s4 sunt pur si simplu pentru marketing. da, functioneaza dar cati dintre utilizatori le folosesc?..
    inovatia inseamna sa implementezi ceva de care toata lumea se poate folosi si ceva ce schimba felul in care oamenii folosesc un obiect…
    si stai linistit @vlad ca apple are atat de multi bani incat nu stie ce sa faca cu ei

  4. Ciudate procesele astea intre Apple si Samsung. Am fost utilizator de iphone din 2008 pana acum cateva luni cand am zis sa incerc ceva nou. Acum detin un Note 2 care per total mi se pare mult peste iphone 5 dar are si dezavantaje, in sistemul de operare e o dezordine totala, multe aplicatii inutile care nu le-am folosit nici o data, nu am gasit inca functia de a cauta aplicatiile instalate dupa nume, o data pe saptamana se intampla sa se blocheze. Intradevar e mare, e mult mai mare decat iphone-ul dar m-am obijnuit, e mai urat decat orice iphone de la 4 in sus. Avantaje ar fi ca daca vreau sa imi pun muzica, nu trebuie sa deschid iTunes, sa pun melodiile in el apoi sa dau sincronizare, e mai simplu prin “copy-paste”, lafel cu pozele. Nu trebuie sa astept 5 luni sa apara jailbreak sa nu trebuiasca sa dau 99 de euro pe un soft de navigatie decent, la pozele facute in intuneric, cu blitul, Note 2 e mult peste iphone 5, nu trebuie sa convertesc un mp3 in m4r sa o pun ca ton de apel, pot sa folosesc un mp3 cutter pe telefon sa-mi fac un ton de apel care sa il folosesc fara sa deschid iTunes si multe altele, sa nu mai zic de autonomia bateriei… Pentru mine iPhone si Samsung Galaxy 2 lucruri total diferite, iPhone-eleganta, aspect iar Samsung Galaxy-divertisment, jocuri, muzica, libertate