Apple incearca sa diminueze impactul lansarii solutiei de jailbreak evasi0n7

  Lansarea solutiei de untethered jailbreak evasi0n7 reprezinta o foarte mare problema pentru compania Apple, acest software demonstrand ca sistemul sau de operare iOS 7 nu este atat de sigur precum il prezinta ea. La nivel global vorbim despre companii si guverne care se intreaba cat de vulnerabile sunt in fata unui jailbreak folosind evasi0n7, iar acest lucru afecteaza vanzarile Apple in mediul business, compania atragandu-si clientii promitandu-le ca au parte de cea mai buna securitate, insa acest lucru nu mai este valid acum.

  Pentru a diminua usor impactul lansarii solutiei de jailbreak, Tim Cook a trimis initial un email catre angajati in care vorbea despre marile sale planuri pentru anul 2014, iar la cateva ore dupa aceea, americanii au anuntat lansarea iPhone 5S si iPhone 5C in reteaua celui mai mare operator de telefonie de pe glob. Aceste doua anunturi sunt extrem de importante pentru Apple si au tras atentia multora de la solutie de jailbreak, iar in cazul China Mobile vorbim despre vanzari si mai mari, deoarece chinezii sunt innebuniti dupa jailbreak si multumita evasi0n7 isi vor dori un iDevice mai mult decat in mod normal.

  Totusi aceste anunturi demonstreaza faptul ca Apple are o echipa de PR extrem de inteligenta care a fost pregatita pentru lansarea solutiei de untethered jailbreak, probabil si cu putin ajutor din partea Evad3rs. Miscarile facute de catre Apple in cursul ultimelor 24 de ore demonstreaza ca in interiorul companiei s-a dorit acoperirea rapida a informatiilor cu anunturi importante, iar acest lucru a fost realizat in masura in care era posibil si presimt ca Apple nu se va opri aici.