De ce nu functioneaza tweak-urile din Cydia cu chip-ul A7 al iPhone 5S, iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina?

  Daca ati facut saptamana aceasta jailbreak pentru iPhone 5S, iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina folosind evasi0n7, atunci probabil ati observat ca majoritatea tweak-urilor si aplicatiilor disponibile in Cydia si compatibile cu iOS 7 nu functioneaza cu aceste dispozitive. Unele aplicatii pot fi instalate si rulate fara probleme, alte tweak-uri vor functiona partial, insa majoritatea pot fi instalate insa nu functioneaza absolut deloc pe niciunul dintre cele trei terminale.

  La baza problemei stau 2 factori: lipsa suportului pentru iOS 7/arhitectura de 64 biti a unui plugin-uri precum mobile substrate/activator, si lipsa suportului din tweak-uri pentru arhitectura de 64 biti. Din pacate dezvoltatorii au nevoie de timp pentru a isi actualiza pachetele in ideea de a le face 100% compatibile cu arhitectura de 64 de biti a noilor iDevice-uri, acest lucru impiedicandu-va sa le utilizati creatiile pe aceste terminale, desi pe cele vechi unele dintre ele functioneaza fara probleme.

  Din pacate nu puteti face altceva decat sa asteptati momentan, lucrurile urmand a se rezolva pe parcursul saptamanilor urmatoare.

16 COMENTARII

  1. am si eu cv intrebari minore kiar!! de ce ne trebuie noua cydia?! de ce NU AR trebui ca apple sa ne ofere ei acele conditii si optiuni de optiuni in locul lor!? ar fi si mai atractiv sa cumperi de la ei un divice decat unul cu android cum fac multi altii ! au facut pasul cu ios 7 cam degeaba! decat cv animatii si optiuni care trebuiau de mult!!! timp incluse, de ce intotdeauna fac asa chele si lipsite de optiuni actualizarile lor?????

  2. google inca nu am de gand sa actualizeze youtube si google earth ?? si la ora actuala tot pe tastartura de ios 6 folosim!! ios 7 wow! ce sa zic! dar dupa aproape jumate de an nici unul nu se screme ca sa faca cu adevarat totul sa arate a ios asta care si asa e plin de buguri!!!

  3. @Vlad Si eu am tot ipad 3 si sincer merg chiar toate tweak-urile care le-am avut si in ios 6
    Nu stiu cum nu merg la tine. Ceva nu faci bine. Rasfoieste google-ul si forumurile si vei gasi rezolvare la toate problemele