De ce nu functioneaza tweak-urile din Cydia cu chip-ul A7 al iPhone 5S, iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina?

  Daca ati facut saptamana aceasta jailbreak pentru iPhone 5S, iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina folosind evasi0n7, atunci probabil ati observat ca majoritatea tweak-urilor si aplicatiilor disponibile in Cydia si compatibile cu iOS 7 nu functioneaza cu aceste dispozitive. Unele aplicatii pot fi instalate si rulate fara probleme, alte tweak-uri vor functiona partial, insa majoritatea pot fi instalate insa nu functioneaza absolut deloc pe niciunul dintre cele trei terminale.

  La baza problemei stau 2 factori: lipsa suportului pentru iOS 7/arhitectura de 64 biti a unui plugin-uri precum mobile substrate/activator, si lipsa suportului din tweak-uri pentru arhitectura de 64 biti. Din pacate dezvoltatorii au nevoie de timp pentru a isi actualiza pachetele in ideea de a le face 100% compatibile cu arhitectura de 64 de biti a noilor iDevice-uri, acest lucru impiedicandu-va sa le utilizati creatiile pe aceste terminale, desi pe cele vechi unele dintre ele functioneaza fara probleme.

  Din pacate nu puteti face altceva decat sa asteptati momentan, lucrurile urmand a se rezolva pe parcursul saptamanilor urmatoare.