Prima Pagina Apple iTV cu ecran curbat este prezentat in, probabil, cel mai frumos concept...

iTV cu ecran curbat este prezentat in, probabil, cel mai frumos concept de pana in prezent!

  Desi pana in prezent nu au aparut zvonuri care sa indice faptul ca Apple ar fi interesata de lansarea unui iTV cu ecran curbat, iata ca un nou concept ne prezinta un potential produs Apple conceput intr-un asemenea mod. Ecranul curbat din imagini are o diagonala de 46 inch si interfata de utilizator este inspirata din iOS 7, asa ca vorbim despre un design cu care multi sunteti deja familiarizati. Desi conceptul arata cat se poate de bine, e greu de crezut ca Apple va putea aduce vreodata asa ceva pe piata.

Taking iOS7 to the big screen is not a simple matter of scaling up iOS – I like the way this concept UI makes use of simple elements of iOS7 yet manages to make it look good on a huge 46″ ‘canvas’.

 • ovi06

  Exista deja ceva foarte asemanator de la LG,cu ecran 4k amoled.Costa 8000€ la Saturn in Germania.:)

 • Andrei

  Așa ar trebui sa arate un tv, frumos

 • Andy

  Ar trebui sa aiba diagonala cel putin dubla pt un televizor cu ecran curbat, sa se vada bine, altfel la diagonala de 46″ probabil ar fi deranjant, si nu s-ar vedea bine anumite detalii. 🙂

 • Emanuel S.

  Dacă nu stai la maxim 1,5m de el nu văd rostul ecranului curbat. Mă gândesc că de la 3m în sus ecranul curbat ar fi chiar enervant. Să nu mai spun de unghiul de vizibilitate redus. Da, pentru gaming ar fi chiar foarte tare, dar ca să îl folosești în sufragerie cu toată familia pentru TV și filme, nu știu dacă merită.

 • Odin

  + 1 Emanuel

  Ecran curbat = ”mirătură” nu funcționalitate neapărat.

 • Vlad

  Si la cinematograf ecranul este curbat si arata foarte bine ,acest concept seamana cu televizoarele lansate de catre samsung si lg 😀 dar nu cred ca va scoate apple asa ceva pentru ca ecranul curbat(flexibil) este inregistrat ca brevet de inventie pentru samsung si lg:D

 • Odin

  Așa e Vlad !
  Că doar și ecranele folosite de Apple până în prezent or fi fost făcute toate de ei.
  Bravos !
  Da tăticule or fi ecranele de la cinematograful tău așa cum zici da la ce distanță stai mătăluță de el ?
  Piece of useless shit !

 • sori

  Ce concept – a tras de ecranul ala in Photoshop , dar umbrele sunt total aiurea.
  Ce rost au totusi conceptele astea ? Sa materializeze niste zvonuri ?
  Sau sa-i faca pe fanboys sa creada ca Apple va chiar produce asa ceva ? Oricum si daca o vor face , vor folosi tot un ecran produs de Samsung sau LG , pt ca Apple nu produce ecrane (nici macar Retina , cum cred unii) .