Sicarius aduce o multitudine de functii utile pentru administrarea aplicatiilor deschise in background

  Sicarius este un tweak lansat cu nu foarte mult timp in urma in Cydia si refacut pentru a fi compatibil cu iOS 7, el aducand o multitudine de functii utile pentru administrarea aplicatiilor deschise in background. Mai exact, tweak-ul ne da posibilitatea de a inchide simultan toate aplicatiile deschise in background, insa in baza unor optiuni prestabilite intr-un meniu de setari al aplicatiei Settings. Mai exact, Sicarius ne permite sa excludem de la inchidere aplicatiile active inainte de a accesa task switcher-ul, aplicatiile care inregistreaza feed audio/video sau aplicatii care ruleaza un feed audio, iar la final ramane inclusiv o optiune de a afisa un mesaj care ne intreaba daca dorim intr-adevar sa inchidem toate aplicatiile.

Sicarius allows you to quickly quit all apps, and respring from the application switcher, with awesome smart app exclusion logic and 3D animations! Just swipe up SpringBoard’s page to quikly quit all apps or respring!

  • Quickly quit all applications!
  • Smart app exclusions:
  • Exclude active app
  • Exclude active recording app
  • Exclude now playing app
  • Your own app exclusions
  • Quickly restart you SpringBoard!

  Sicarius este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia si este compatibil cu toate iDevice-urile care ruleaza iOS 7.

7 COMENTARII

  1. Testat pe un ipad 4.
    Aduce o mulțime de setări.
    In afara de asta un interesant efect 3D in zona de multitasking – drăguț dar sincer pot sa trăiesc si fără.
    Poți inchide toate aplicații facand swipe pe ecranul de start din zona de multitasking.
    Restul optiunilor – Restart SB etc nu sunt așa de ușor de accesat, cel puțin pentru mine.
    O aplicatie nu prea folositoare si greu de utilizat.

  2. Multumesc. Intrebam pentru ca am vazut ca au implementat control center in ios 7 si ma gandesc ca o sa fie mai greu sa-l faca utilizabil.

  3. Oxus cum realizezi mai exact asta: “Poți inchide toate aplicații facand swipe pe ecranul de start din zona de multitasking.” Multumesc!