Prima Pagina Cydia Iata cum poti rezolva problema aplicatiilor Mail, Safari, etc, care nu se...

Iata cum poti rezolva problema aplicatiilor Mail, Safari, etc, care nu se deschid dupa jailbreak folosind evasi0n7

  Daca ati facut deja jailbreak iDevice-urilor voastre folosind evasi0n7 si la un moment dat ati instalat ceva din Cydia care impiedica deschiderea aplicatiilor native Mail, Safari sau a altora, atunci am pentru voi o rezolvare. Avand in vedere ca multe tweak-uri nu sunt compatibile cu iOS 7, asemenea probleme au fost intalnite de catre un numar foarte mare de persoane, insa urmand pasii de mai jos le veti putea rezolva, cel putin pana cand instalati ceva care le cauzeaza din nou.

  Puteti urma instructiunile de mai jos fie utilizand aplicatia iFile, fie un utilitar pentru Windows/Mac si iDevice-ul vostru conectat la calculator.

 1. Dezinstalati toate tweak-urile si aplicatiile instalate prin Cydia, inclusiv pachete precum AppSync.
 2. Folosind utilitarul ales, navigati catre /var/mobile/Library/Caches.
 3. Cautati com.apple.mobile.installation.plist si com.apple.LaunchServices-05x.csstore (numarul 05x poate varia de la un iDevice la altul) si stergeti-le.
 4. Resetati terminalele voastre si totul ar trebui sa revina la normal.
 • minimally

  Zaone, la mn pe un iPhone 5, oriunde a-si intra apare status bar-ul cu negru, spre exemplu in photos cand vreau sa vad o poza, dispare tot si ramane status bar-ul negru…este bug ? Ai idee de la ce pt ca apare de cum faci jailbreak, nu de la un tweak anume…

 • Adrian

  Chiar nu este nimeni in stare sa ne dea cateva explicatii concrete in legatura cu Jailbreak-ul la IOS 7? De ce apar si dispar din Settings aplicatiile instalate din Cydia,de ce nu mai sunt functionale ”Mail” si ”Safari” sau cum le putem remedia.

 • dev

  De fapt, trebuie in general doar ****** si afc2add dezinstalat. Am mai citit pe undeva ca ajuta reinstalat-ul la UIKit. Eu am avut toate aplicatiile stock bulite si in final s-au rezolvat toate mai putin Weather. Ma simt ca la iOS 6 cu weather-ul, dar astept un fix.

 • glodel

  Singurul mod pe care il stiu pt a intra in /var/mobile/Library/Caches este sa ai instalat in cydia afc2add . Spui in articol ca trebuie dezinstalate toate tweak-urile si aplicatiile instalate prin Cydia . Am facut jailbreak-ul de 4 ori incercand sa aflu ce merge prost din instalarile din cydia . Initial am crezut ca afc2add este cauzatorul dar la ultimul jailbreak n-am mai instalat nici-un tweak si dupa 2 zile de rulare corecta a tuturor aplicatiilor safari , calculator si mail au inceput iar sa-si faca de cap .
  Intrebarea este cum intru in /var/mobile/Library/Caches fara sa instalez afc2add ?

 • glodel

  Uitasem sa precizez cu ifile mie nu-mi apar folderele : com.apple.mobile.installation.plist si com.apple.LaunchServices-05x.csstore

 • glodel

  Completez : si fara ifile

 • adi

  @glodel, ai putea instala OpenSSH pe telefon din Cydia si apoi cu WinSCP din Windows te conectezi la el

 • egrimisu

  prin winscp daca ai instalat in cydia openssh

 • glodel

  multumesc

 • rares

  am aceeasi problema, nu mai pot deschide mail-ul, safari, calculatorul si weather. am instalat ifile, dar nu gasesc vele 2 fisiere care trebuie sterse. am incercat si cu open ssh si winscp. nu le gasesc . are cneva vreo solutie…multumec

 • GigiC

  Confirm cele spuse de Zaone in articol. Merge pe 4S.

 • cypmyb

  bravo frate ! merge ! multumesc mult ! life saver :))

 • Alex

  Multumesc . . .pe iphone 4 a functionat !