iPad Pro ar contine un sistem de eye-tracking, Apple ar intentiona sa renunte la ecranele Retina

  Desi ne aflam abia in a doua zi a anului 2014, iata ca deja incep sa apara diverse informatii in legatura cu posibila tableta iPad Pro pe care Apple ar putea sa o lanseze. Pentru inceput aflam ca Apple ar intentiona sa lanseze doua modele ale produsului, unul cu ecran 2K si unul cu ecran 4K, ele urmand a ajunge succesiv pe piata. Totusi, partea si mai interesanta este ca in iPad Pro cu ecran 2K Apple ar intentiona sa implementeze un sistem de eye-tracking care ne-ar permite sa controlam iOS-ul folosind privirea. Samsung si alti producatori de terminale Android au sisteme asemanatoare implementate in propriile dispozitive, insa ele nu functioneaza 100% corect si nu sunt populare, asa ca e greu de crezut ca Apple va urma o cale similara.

Reported features of the device include a 2K display and eye tracking. The 2k display will be the first version and then another version with a 4K display will come up. There are also reports saying that Apple will remove the Retina technology from its next line of iPads. Though the latest iPads appear stunning, they are still short in resolution compared to more affordable competitors like Amazon’s Kindle Fire HDX. This is the primary reason why analysts think Apple will do away with the Retina and increase resolution instead. 

  Separat de acestea aflam ca Apple ar intentiona sa renunte la ecranele Retina ale tabletelor iPad deoarece rezolutia lor nu ar fi la fel de mare precum cea a tabletelor competitorilor. Amazon Kindle Fire HDX si alte tablete ale competitorilor Apple au rezolutii mai mari decat cele ale Retina Display-urilor, iar cei de la Apple ar fi interesati sa ofere propriilor clienti beneficii asemanatoare. Toate aceste informatii sunt disponibile cu titlul de zvon si trebuie tratate ca atare, planurile celor de la Apple putandu-se desfasura pe parcursul mai multor ani.