iTunes Radio Unlimited iti permite sa asculti melodiile iTunes Radio nelimitat si fara reclame

  iTunes Radio este un serviciu de streaming audio implementat de catre compania Apple in iOS 7 si oferit doar in cateva tari de pe glob deocamdata, el permitand posesorilor de iDevice-uri cu iOS 7 sa asculte orice melodii din iTunes prin intermeidul unor posturi radio concepute de catre Apple. iTunes Radio este disponibil gratuit pentru toti utilizatorii, insa Apple limiteaza numarul de skip-uri care pot fi efectuate pentru melodii si la diferite intervale de timp afiseaza reclame utilizatorilor.

Requires iOS 7. Adds Unlimited Skips and an Ad-Free Experience to iTunes Radio! No application icon or preferences in settings.

  Pentru cei care nu doresc sa aiba parte de reclame sau restrictii a fost conceput tweak-ul iTunes Radio Unlimited, el eliminandu-le complet chiar din momentul instalarii. iTunes Radio Unlimited este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

18 COMENTARII

  1. Si cum putem face sa il avem si noi, ceilalți utilizatori?? Practic tweak-ul este instalat, insa nu gasesc iTunes radio, am doar iTunes store, de unde pot cumpara melodii si tonuri de apel?!

  2. Pentru cine vrea un radio asemanator cu ce ofera Apple va recomand din toata inima Tunein Radio! Aveti posibilitatea chiar sa inregistrati ce vreti de pe radio! Mii de posturi disponibile din toate tarile! Bft!

  3. zaone de la tine nu ma asteptam… NU EXISTA iTunes Radio in UK. Va fi disponibil in curand (early 2014) , dupa cum au spus si cei de la Apple 😉

  4. In sfarsit ceva foarte util… Daca ar exista si pt itunes ceva asemanator, ascult mult iradio din itunes-mac si tare enervante sunt reclamele

  5. Ce multi fara minte…dupa cum spune si tipul, @Valentin.. Trebuie sa iti faci cont de US.. Asta inseamna ca nu merge cu un cont de UK..despre asta e vorba . E normal ca daca ai cont de US sa iti mearga. Din cate vezi oamenii care au cont de UK intreaba 😉