Apple ar pregati lansarea unui chip A8 quad-core si a unei tablete iPad Pro hibrida

  Tableta iPad Pro a celor de la Apple atrage interes din partea unui numar foarte mare de persoane si asta pentru ca ea prezinta ideea lansarii unei tablete iPad cu un ecran de 12.9 inch, neobisnuit pentru companie. Informatiile vehiculate pana acum indica faptul ca tableta urmeaza sa fie lansata anul acesta si ca ea urmeaza sa fie promovata in mediul educationa sau cel business, insa noi zvonuri indica faptul ca Apple ar dori mai mult. Conform unui analist american, care a obtinut informatii de la partenerii Apple, compania ar incerca sa transforme iPad Pro intr-o competitoare a Microsoft Surface, produsul fiind gandit ca un hibrid asemanator celui Microsoft.

Arriving in fall ’14, Apple goes Enterprise with an 12″ iPad. Powered by the A8 chip…this expands ARM’s reach and, once again, transforms the traditional notebook market as we know it. Expect a 2-1 hybrid — think iPad + MBA — similar to how most iPads are used in the workplace and in the same spirit of MSFT’s Surface.

  Functionand in baza unui presupus chip A8 quad-core, tableta ar trebui sa reprezinte o combinatie intre o tableta iPad si un MacBook Air, insa nu se stie deocamdata daca acest lucru presupune implementarea unei versiuni speciale a OS X, desi pare putin probabil. Desi tableta celor de la Microsoft nu a avut succes, generand vanzari slabe, Apple ar putea avea genera mai multi bani daca ar rezolva problemele existente in produsul Microsoft si ar implementa alte functii atractive.

  Ca sa fiu sincer, cred ca iPad Pro va fi unul dintre produsele importante pe care Apple se pregateste sa le lanseze anul acesta, iar in momentul de fata se pare ca el ar urma sa ajunga in magazine abia in toamna.