Prima Pagina A8 Apple ar pregati lansarea unui chip A8 quad-core si a unei tablete...

Apple ar pregati lansarea unui chip A8 quad-core si a unei tablete iPad Pro hibrida

  Tableta iPad Pro a celor de la Apple atrage interes din partea unui numar foarte mare de persoane si asta pentru ca ea prezinta ideea lansarii unei tablete iPad cu un ecran de 12.9 inch, neobisnuit pentru companie. Informatiile vehiculate pana acum indica faptul ca tableta urmeaza sa fie lansata anul acesta si ca ea urmeaza sa fie promovata in mediul educationa sau cel business, insa noi zvonuri indica faptul ca Apple ar dori mai mult. Conform unui analist american, care a obtinut informatii de la partenerii Apple, compania ar incerca sa transforme iPad Pro intr-o competitoare a Microsoft Surface, produsul fiind gandit ca un hibrid asemanator celui Microsoft.

Arriving in fall ’14, Apple goes Enterprise with an 12″ iPad. Powered by the A8 chip…this expands ARM’s reach and, once again, transforms the traditional notebook market as we know it. Expect a 2-1 hybrid — think iPad + MBA — similar to how most iPads are used in the workplace and in the same spirit of MSFT’s Surface.

  Functionand in baza unui presupus chip A8 quad-core, tableta ar trebui sa reprezinte o combinatie intre o tableta iPad si un MacBook Air, insa nu se stie deocamdata daca acest lucru presupune implementarea unei versiuni speciale a OS X, desi pare putin probabil. Desi tableta celor de la Microsoft nu a avut succes, generand vanzari slabe, Apple ar putea avea genera mai multi bani daca ar rezolva problemele existente in produsul Microsoft si ar implementa alte functii atractive.

  Ca sa fiu sincer, cred ca iPad Pro va fi unul dintre produsele importante pe care Apple se pregateste sa le lanseze anul acesta, iar in momentul de fata se pare ca el ar urma sa ajunga in magazine abia in toamna.

 • Ion

  o prostie imensa in momentul asta. Piata nu are nevoie de asa ceva si nu e pregatita. Ar fi absurd ca Apple sa se arunce primii cu asa ceva.

 • B06DAN

  @Ion Nu uita ca apple au fost primii cand s-au aruncat cu iphone-ul, ipod-ul si ipad-ul pe piata

 • Vlad Cristi

  @Ion asa se zicea si de smartphone si de tableta.Uite ca Apple a dat tonul si a reusit sa vanda chiar daca, conform unora, piata nu era inca “pregatita”.

 • Andrei

  pana scoate apple ceva de genul pun pariu ca apar cel putin 2 modele de la samsung

 • venericu

  degeaba atata inovatie daca pretul e asa cum e. La nivel mondial 70% din populatia utilizatoare produse si servicii Apple, folosesc produse secound hand (mere stricate nu muscate :)) – interesant, nu?

 • Sorin

  oricum Tim in ultimul keynote a zis ca planurile lor sunt stricte si nu in paragina cum sunt ceilalti de baga notebook in tablete etc. Probabil e altceva decat o varianta Apple pt surface pro

 • Iulius

  In UK si o parte din boschetari au Iphone!Nu iti vine sa crezi cind vezi pe cite un boschet nespalat cu anii ca scoate un iphone 5s din buzunar!

 • Ari

  Plus copiii de 10-15 ani…

 • sori

  Cu iOS onboard – nici o evolutie . Sistemul asta de operare e prea limitat . Ar fi nevoie de OSX sau ceva echivalent .
  Insa pe ARM nu exista nici un sistem de operare care sa poata concura cu Windows sau OSX .

 • mbogdan

  sper sa nu faca ceva similar cu surface pro….
  am asa ceva si …il vand

  sistemul de operare si aplicatiile legacy nu sunt pregatite inca pentru touchscreen. apple poate modifica osx dar pana cand aplicatiile existente devin compatibile cu touchscreen si ui-ul lor este updatat corespunzator de catre producatori, nu prea ai ce sa faci cu acel device. cel putin nu productiv

 • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 30.12.2013 – 05.01.2014 | iDevice.ro()

 • Delirium

  Ba poti sa faci ceva, te lauzi ca il ai. Sau iphone avea prea multe app initial?