Prima Pagina BigBoss BioLockdown – un nou tweak care permite securizarea aplicatiilor, a Control Center...

BioLockdown – un nou tweak care permite securizarea aplicatiilor, a Control Center si a meniurilor aplicatiei Settings folosind Touch ID

  Dupa BioProtect si AppLocker, BioLockdown este cel de-al treilea tweak al Cydia care ne permite sa ne securizam aplicatiile, dar si Control Center-ul, folosind Touch ID. Tweak-ul are un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings a iOS si prin el putem alege aplicatiile/toggle-urile Control Center si meniurile aplicatiei Settings pentru care dorim protectie. Practic fata de primele doua tweak-uri, acesta aduce posibilitatea de a proteja tweak-urile Control Center-ului, deoarece protejarea aplicatiei Settings implica automat si protejarea meniurilor sale.

Fingerprint protect access to apps, settings and Control Center switches. Designed exclusively for the Touch ID sensor on the iPhone 5S.

  BioLockdown este disponibil la pretul de 1.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil doar cu iPhone 5S.

 • amfetamin

  Pana cand nu a aparut jb-ul asta de la evasion pt ios 7,citeam toate articolele cu placere,acumu peste 90% din articolele tale sunt despre ce fel de tweakuri au mai aparut si ce fac ele. Precum banuiesc ca ghicesti,pe noi,cei care nu avem jb si nici nu avem de gand sa ne facem,ne lasa absolut rece articolele respective. Chiar nu se poate pune o steluta,un semn distinctiv sau subliniate articolele care sunt despre felurite tweakuri? Nu mai vreau sa dau clic pe un articol care pare interesant si sa-l citesc pana la capat,ca la sfarsit sa citesc ceva de genul ” tweak-ul este disponibil in in repo-ul BigBoss al Cydia”.

 • Doamne…hhh

 • sergiu

  amfetamin +1

  ps: e facut de Ryan Petrich, deci pentru cei ce fac jb si au nevoie de asa ceva mi se pare cel mai sigur 🙂

 • Delirium

  Totusi scrie in titlu. Nu ar trebui sa ajungi la sfirsitul articolului ca sa iti dai seama.

  Cred ca mai multi cititori ai idevice.ro au jb decit fara, asa ca este oarecum evident.

 • Amfetamin

  Na bine,la articolul de fata ce-i drept scrie,dar la majoritatea nu,nu dau exemple acum dar găsești cu garla.

 • Pingback: Touchy permite deschiderea anumitor aplicatii in functie de degetul scanat de catre Touch ID | iDevice.ro()