iPhone-ul “implineste” 7 ani astazi!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ftf4riVJyqw&w=580&h=370]

  Da, ati citit bine, acum exact 7 ani de zile Steve Jobs prezenta pe scena unei conferinte Apple dispozitivul care avea sa schimbe fundamental industria globala a smartphone-urilor. iPhone-ul si iOS-ul au fost, la avea vreme, produsele revolutionare de care lumea avea nevoie pentru a intra intr-o noua era a telecomunicatiilor mobile si multumita viziunii lui Steve Jobs si a echipei sale, astazi traim intr-o lume in care touchscreen-ul capacitiv nu este un “lux” ci o necesitate pentru orice produs care vrea sa aiba un succes, fie el si moderat, pe piata.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=R09xOG9-3Q8&w=580&h=370]

  In 7 ani de zile iOS-ul si iPhone-ul au evoluat extrem de mult, poate nu la fel de mult pe cat si-ar fi dorit unii, insa chiar si asa vorbim despre un produs care este cel mai bine vandut smartphone la nivel global, dar si despre un iOS utilizat de sute de milioane de oameni. Desi iOS-ul nu este cel mai popular sistem de operare de pe glob, este totusi unul dintre cele mai apreciate si cu siguranta evolutia sa viitoare va fi pe placul fanilor Apple si nu numai.

  La final va las in compania unor imagini care prezinta evolutia iPhone/iOS-ului de-a lungul anilor si in imaginea care ne prezinta, probabil, viitorul.