Prima Pagina Apple iPhone-ul “implineste” 7 ani astazi!

iPhone-ul “implineste” 7 ani astazi!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ftf4riVJyqw&w=580&h=370]

  Da, ati citit bine, acum exact 7 ani de zile Steve Jobs prezenta pe scena unei conferinte Apple dispozitivul care avea sa schimbe fundamental industria globala a smartphone-urilor. iPhone-ul si iOS-ul au fost, la avea vreme, produsele revolutionare de care lumea avea nevoie pentru a intra intr-o noua era a telecomunicatiilor mobile si multumita viziunii lui Steve Jobs si a echipei sale, astazi traim intr-o lume in care touchscreen-ul capacitiv nu este un “lux” ci o necesitate pentru orice produs care vrea sa aiba un succes, fie el si moderat, pe piata.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=R09xOG9-3Q8&w=580&h=370]

  In 7 ani de zile iOS-ul si iPhone-ul au evoluat extrem de mult, poate nu la fel de mult pe cat si-ar fi dorit unii, insa chiar si asa vorbim despre un produs care este cel mai bine vandut smartphone la nivel global, dar si despre un iOS utilizat de sute de milioane de oameni. Desi iOS-ul nu este cel mai popular sistem de operare de pe glob, este totusi unul dintre cele mai apreciate si cu siguranta evolutia sa viitoare va fi pe placul fanilor Apple si nu numai.

  La final va las in compania unor imagini care prezinta evolutia iPhone/iOS-ului de-a lungul anilor si in imaginea care ne prezinta, probabil, viitorul.

 • catalin

  La multi ,multi ani Iphone sa traiesti si sa faci cat mai multi posesori fericiti:)) .si nu in ultimul rand sanatate maxima ,macar primii doi ani cat te afli in garantie !

 • JohnnyD

  La mulți ani

 • JPN

  A fost cea mai buna prezentare a unui produs facuta vreodata .

 • Marius

  Gata. Din toamna la scoala.

 • Marin Cornel

  La cat mai multi tot inainte!

 • gianidiamond

  La Multi Ani Apple!

 • Ovidiu

  Ce tristi cred ca au fost primii posesori de iphone, cand te uiti la speciicatii,… iar progresul de la primul la al doilea iphone este outrageous

 • Alex

  Salut! Am o intrebare , am un ip 4s jailbreakuit ios 6.1 am instalat ios 7 lockscreen dar nu imi place ca background-ul mesajelor este transparent, si nu pot distinge f bine lierele de wallpaper. Aveti idee daca exista vreo aplicatie pentru a schimba fundalul mesajelor in lockscreen?

 • dan

  La Multi Ani !!!

 • kelu88

  daca tot e ziua iphone.ului…..ar cam fi cazut unor reduceri dep ret! ce ziceti?:)))))))

 • Marius

  Deci asa ceva, trebuie predat in clase !
  Modul in care a fost prezentat este de-a dreptul senzational (public speaking, entertainment, marketing skills, etc, etc).
  Cred ca este cea ma buna prezentare facuta vreodata.

 • Ionel CRACIUNEL

  Ba zici ca`s Andra… mi se face pielea ca de gaina… Zici ca era rockstar in plm, ce fel faceau aia in sala !!! zici ca erau la concertul lui Michael J., oricum frumoase momente, geniala prezentare, un plus pentru intreaga omenire! nu aduceti in discutie orfelinatele din romania sau spitalele din africa… Asa per total un moment de magie al capacitatii omului…