Prima Pagina Cydia NCObey modifica modul in care este deschis Notifications Center-ul in iOS 7

NCObey modifica modul in care este deschis Notifications Center-ul in iOS 7

  NCObey este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar prin intermediul sau putem modifica modul in care este deschis Notifications Center-ul in iOS 7. Tweak-ul nu modifica metoda de accesare a centrului de notificari, ci sectiunile care sunt deschise, totul folosind un meniu de setari. Prin intermediul NCObey putem deschide diverse sectiuni ale Notifications Center in functie de zona de ecran in care facem swipe, putem seta ca o anumita sectiune sa fie tot timpul deschisa si aici se opreste totul.

Requires iOS 7. NCObey will make Notification Center obey your will. Depending on where on the statusbar you begin dragging it, the corresponding tab will be opened. Start dragging on the far left to open the Today view; in the middle to open All view and so on. It also features a mode that always opens Notification Center to a default tab or one that always opens Today view if there are no pending notifications.

  NCObey este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Petre

  Mie, de cand am facut jb nu mi se mai afissaza corect NC, ce pot face?

 • Lau

  De cind am facut jb cand intru un cautare iphone si incerc sa caut ceva imi intra in safe mode si trebuie sa ii dau restart . Ce pot face?

 • Silviu2

  Mie nu imi mai afișează deloc in NC.

 • Leon

  Pentru cei care ati avut probleme cu NC ( vremea in special )
  Setari -> General ->Resetare -> Resetare Setari

 • Puiu Stefan

  Si la mine la fel …apare sus de ex ca am primit un mesaj sau ceva pe facebook dar cand trag jos nc ul este gol…apare doar mailurile din aplicatia gmail atat…exista vreo rezolvare in cydia ?