Iata cum convinge Samsung vedetele din SUA sa-i foloseasca produsele

samsung logo

  Desi multe dintre vederele americane folosesc macar un produs al companiei Apple fara ca vreun reprezentant al companiei sa il ofere, cei de la Samsung fac eforturi destul de complexe pentru a isi aduce produsele in mainile acestor persoane. Intr-un interviu acordat unei publicatii americane, o persoana specializata pe convingerea vedetelor sa utilizeze terminalele Samsung explica intreaga procedura complexa din spatele acestui sistem, care in final aduce produse ale coreenilor in mainile unor persoane extrem de celebre.

  Practic cei de la Samsung organizeaza petreceri in care reprezentanti ai sai si vedete din SUA lucreaza impreuna pentru a convinge alte vedere sa foloseasca terminale gratuite oferite de catre companie. Personalizandu-ne dispozitivele dupa bunul plac, transferand toate informatiile dintr-un terminal in altul fara batai de cap si oferind explicatii detaliate despre toate functiile terminalului, cei de la Samsung reusesc sa convinga vedete importante ca aceste dispozitive trebuie utilizate in locul unui iPhone, de exemplu.

  Cel mai important aspect al intregului proces implica prezentarea produsului intr-un asa mod incat vedeta sa il utilizeze din placere si sa aiba singura initiativa de a il promova. Chiar daca oricare dintre vedete isi poate achizitiona fara probleme aceste dispozitive, oferirea lor gratuite in combinatie cu puterea de convingere a prietenilor si ajutorul Samsung, au drept rezultat plasarea unor produse nu foarte populare in mainile unor persoane care le pot face populare.