Samsung Galaxy S5 urmeaza sa fie disponibil in versiuni din plastic si metal la preturi mai mari decat cele ale iPhone-urilor

  In toamna anului trecut Apple a decis sa lanseze un iPhone cu carcasa din plastic impreuna cu un alt iPhone premium, iar acum Samsung pare sa fi luat decizia de a lansa doua versiuni ale viitorului sau smartphone high-end. Conform zvonurilor aparute pana acum, Samsung Galaxy S5 urmeaza sa fie disponibil in doua versiuni, una cu carcasa din plastic pentru care utilizatorii ar trebui sa scoata din buzunare minim 650 de euro si una cu carcasa din metal care ar urma sa aiba un pret de pornire de 800 de euro.

First, let’s get the most mysterious thing about the Galaxy S5 out of the way: Yes, it will come in both metal and plastic versions as has been rumored, with the metal version costing around 800 Euros and the plastic model coming in at around 650 Euros. It’s pretty much similar to what Apple has done, offering both a plastic iPhone (iPhone 5c) and a metallic one (iPhone 5s).

  Desi Samsung a facut de-a lungul existentei sale tot felul de smartphone-uri, va las pe voi sa decidezi daca acum coreenii copiaza strategia Apple sau nu, insa preturile sunt interesante. Daca zvonurile sunt adevarate, atunci aceste doua versiuni ale Samsung Galaxy S5 vor fi mai scumpe decat iPhone 5C si iPhone 5S, iar de aici incolo lucrurile vor deveni extrem de interesante. Daca iPhone 5C a fost criticat de toata lumea pentru pretul mare, sunt curios cum va fi privit un Samsung Galaxy S5 cu carcasa din plastic care va costa cu 100 de euro mai mult.

  Conform acelorasi zvonuri publicate pana acum, ambele versiuni ale Samsung Galaxy S5 urmeaza sa aiba ecrane QHD AMOLED de 5.25 inch cu rezolutie 2560 x 1440, procesoare octa-core Exynos 6 sau quad-core Snapdragon 805, camere de 16 megapixeli si desigur Android 4.4 KitKat.