Iata de unde poti cumpara astazi iPhone-uri si tablete iPad cu pana la 700 LEI REDUCERE

  Inca de la inceputul saptamanii v-am anuntat in legatura cu promotiile importante pentru produse Apple disponibile in Romania, iar astazi va aduc din nou in atentie oferte de care ar fi bine sa profitati. Ca parte a promotiei de 100.000 de produse oferite la PRET REDUS, un retailer din Romania va ofera ocazia de a achizitiona din aceasta pagina iPhone 5S, iPhone 5C si alte iPhone-uri cu REDUCERI de pana la 450 LEI, plus o gama variata de tablete iPad disponibile la PRET PROMOTIONAL in aceasta pagina. Inainte sa inchei va recomand sa vizitati inclusiv aceasta pagina si aceasta pagina pentru a vizualiza toate PROMOTIILE derulate de catre retailer.

Separat de aceste,a v-am prezentat in acest articol tablete iPad pe care le puteti achizitiona cu pana la 700 LEI reducere, iar in aceasta pagina gasiti restul produselor disponibile in promotia celor 100.000 de produse oferite la pret redus.

  In final va recomand sa cititi si articolele zilnice cu promotii pentru produse Apple si accesorii pe care o puteti accesa in aceasta pagina.