Sondaj – te-ar interesa sa achizitionezi un iPhone 6 cu ecran mai mare de 4 inch?

  De cateva luni de zile tot circula zvonuri conform carora iPhone 6, sau iPhone Air, urmeaza sa aiba minim 4.7 inch, compania Apple incercand sa atraga o parte din segmentul utilizatorilor care iubesc smartphone-urile cu ecrane mari. Deocamdata nu se stie sigur ce diagonala ar fi ales Apple pentru viitorul sau terminal, insa compania testeaza terminale iPhone 6 cu ecrane de 4.7 – 5.7 inch, asa ca am putea avea parte de o surpriza interesanta in toamna, cand dispozitivul ar urma sa fie lansat.

  Dupa aproape 7 ani de folosit ecrane mici si propaganda conform carora acestea sunt cele mai bune, sunteti interesati de un iPhone 6 cu ecran atat de mare?


37 COMENTARII

  1. Pana acum toti “urau” ecranele mai mari de 4inch, acum vor mai mare, dar sa nu depaseasca 4.7:)))) sa nu imi aduc aminte de ecranul perfect de 3.5inch (4s inca este un telefon bun)
    Pt mine ce depaseste 4.3-4.5 inch, trece la phablet! Nu vad rostul a ceva mai mare de 4.5

  2. Poate un ecran de 4,5 ar merge,asta in conditia sa nu se mareasca carcasa telefonului(cel putin asta e parerea mea).Daca vrei ecran mare…iti cumperi tableta…

  3. Imi aduc aminte cand cei de pe aici ziceau ca primul Galaxy S cu ecran de 4 inchi e paleta de tenis .
    Chiar foarte onesti si inteligenti , utilizatorii de iPhone !

  4. mai oameni buni!!! vreti ecrane mari?? luati.va nene ipad.uri mini sau direct ipad.ul de 9.7sau cati inchi are,in jur de 10′
    si iti ajunge …..sa te bagi si in el daca asta vreti!! un iphone de 4 il poti tine intr.o singura mana, e usor si iti incape in buzunar, e mult mai comod!
    dar daca preferati ecrane mari……sa nu uitati sa va luati si gentuta special pt. o paleta de geneul! ca sigur in buzunar in cv timp PRAF in faci tinand cont ca ei fac lucruri din ce in ce mai subtiri ! 😉

    parerea mea! numai bine 🙂

  5. 4,5 cu camera mai performanta, daca ramane la fel de compact cu pret si autonomie la fel macar. Diferenta doar de viteza nu e tentanta.

  6. dar oricum ,n.ar conta ce scoate apple,(pt. k apple…si k iphone),cam asta.i conceptia consumatorului,nu se mai intreaba ce interes ar avea sa treaca mai departe si sa dea o galagie de bani din nou!(bine inteles anual ca asa.i traditia pt.altii cred :))) ) si eu am avut macbook pro,si iphone.uri,dar s.a intamplat sa am ghinion,accidente si cam se intampla mai de fel cu ele, mai am ipad.ul meu 4! pt. ce mi.ar trebui sa o schimb cu un ipad air?! doar ca.i mai usoara si..doar .ca ar fi mai bine optimizat pt. ios 7?!nu!! ori achizitionez dupa nu stiu cat timp si sa simt o foarte mare diferenta k tehnologie necesara,productivitate ori mai bine raman cu asta pana s.or duce dr a cu! sincer! acum sper sa nu ma criticati dar cam asta ar fi conceptia mea in diferenta cu a altora!sukces

  7. Ce este peste 4 ” sunt pentru fete sau pentru tinut in huse ptr curea , borseta ..nu mai e asa “Mobil”.. la ce bun un ecran mai mare daca nu iti incape in buzunar si la ce bun un telefon-mobil cu ecran asa de mare ?!?

  8. Daca depaseste 4,3-4,5″,raman la 5s doi ani si o sa mai vedem(cine stie?poate ne obisnuim si cu alte marimi)si mai depinde foarte mult,cum va arata i6.

  9. ma baieti ?! voi glumiti sau a.ti uitat de cate ori a.ti criticat ca iphone.ul e naspa pt. k nu face ecrane mai mari de 4 inchi si ne kiorim in ele! ce.i cu voi?? :))))

  10. Am avut iphone 3GS , iphone 4 , 4s , 5 , Galaxy S3 , S4 , si in prezent am Note3 …deci am cam trecut prin toate “marimile”…credeti-ma este doar o chestiune de timp sa te obisnuiesti cu marimea…avantajele sunt uriase ! Sub nici o forma nu m-as mai intoarce la ceva mai mic de 5 inch…

  11. @angel
    Unde iti pui note 3 -ul cand mergi ? eu stiu pe cineva care are note, dar poarta pantaloni largi cu buzunare xxl ..si abia il scoate si asa ! chiar sunt curios cum poti sa porti un device asa incomod (asa il vad eu).

  12. consider ca marimea actuala e potrivita, nu sunt adeptul marimilor mari, pt alte chestii exista ipad mini, deci NU , mi-ar place un iPhone cu o diagonala pana in 4.5 inch, care sa poata fi manevrat cu o singura mana, daca va fi posibil, eu perosnal sunt multumit si cu cel al device-ului meu de 4″, sincer nu m-as vedea viitor cu o “caramida” la urechi !!! :)))

  13. La ce iti trebuie un ecran mai mare? Daca vrei ecran mare iti cumperi o tableta. Sa nu uitam totusi ca e un telefon. Iphone 5 are marimea parfecta, subtire si lung, perfect pentru un buzunar.

  14. oricum vor fi lansate 2 modele de cand apple a decis sa vina in fiecare an cu aceasta tactica. anul trecut era diferit si ca hardware dar de anul acesta cred ca vor face cum au facut si cu ipadurile. Acelasi hardware dar design si ecrane diferite. Eu totusi cred ca va fi un model de 4″ pt cei ce dorest inca ceva mai mic si cat mai portabil si un iphone de 4.5″
    care ar fi ceva de genul 124x64x7mm probabil reducand bezelurile

  15. Sincer sa fiu sa ai un mobil de 4 e perfect sau unele persoane care sunt intradevar mari merge si un maxim de 4,5 dar sa fie peste 4,5 deja cred ca au lipsa in alta parte si aici ma refer desigur la barbati ,sa aibe ceva mare in mana ca o prelungire in lipsa………. 😉 ,numai bine !

  16. Lol ce comentarii de iphonisti:)

    Cand o sa ai un telefon cu ecran mare doar 2-3 zile o sa simti ciudata dupa o sa iti placa la nebunie 😉

  17. Eu am tinut 1saptamana un telef. de 4,7″ si am renuntat ptr ca nu puteam sa il scot din buzunar, cand ma asezam pe scaun simteam cum “trosneste” am zis sa nu il rup asa ca am renuntat ..
    apropo ! ce buzunare ai tu Vik1 ?

  18. eu am HTC one si am avut si S2 si toate au incaput perfet in buzunarele din fata…
    Esti fan iphone si folosesti toate lozincele iphonistilor care zic ca e paleta ca nu incape in buzunar..

    Incap perfect si dupa un timp il tii intr-o mana fara sa faci comentarii de genul ca ai nevoie de 2 maini..

    P.s. daca puneai in buzunarele din spate normal ca trosneste.. si o sa ai senzatia ca se rupe .. smartphone-urile niciodata nu se tin in spate