Tim Cook da autografe pe iPhone-uri la lansarea iPhone 5S pentru China Mobile, discuta despre iPhone-uri cu ecrane mari

  In cursul acestei nopti Tim Cook, CEO-ul Apple, a participat la lansarea iPhone 5S si iPhone 5C in cadrul retelei celui mai mare operator de telefonie mobila de pe glob, China Mobile. In imaginea de mai sus il vedeti discutand cu presa venita la eveniment, aceasta fiind prima oara cand Tim Cook participa la o lansare a unui iPhone in China. Cu aceasta ocazie, Tim Cook a dat autografe celor prezenti la eveniment, insa a si semnat primele iPhone-uri pe care clientii le-au cumparat din magazinul in care el si CEO-ul China Mobile au fost prezenti.

  Avand in vedere ca foarte multi jurnalisti erau prezenti la eveniment, Tim Cook nu a scapat de intrebari legate de o posibila lansare a unui iPhone 6 cu ecran mai mare de 4 inch. In stilul sau caracteristic, Tim Cook a spus ca el nu poate discuta despre produse Apple care inca nu au fost lansate, insa a afirmat ca a sa companie lucreaza la multe produse interesante pe care doreste sa le tina secrete pentru ca bucuria descoperirii lor de catre noi sa fie cu atat mai mare.

We never talk about future things. We have great things we are working on but we want to keep them secret. That way you will be so much happier when you see it.

  Nu cred ca se astepta cineva ca Tim Cook sa confirme, macar indirect, astazi ca iPhone 6 va avea un ecran mai mare de 4 inch, insa trebuie remarcat modul in care Apple priveste parteneriatul cu China Mobile si ceea ce este dispusa sa faca pentru a isi face noul partener fericit.