Prima Pagina Apple iPhone 6 – Apple ar fi ales design-ul si ecranul terminalului, compania...

iPhone 6 – Apple ar fi ales design-ul si ecranul terminalului, compania pregateste surprize in iOS 8

  Aproximativ 8 Р9 luni de zile ne despart de lansarea iPhone 6, insa un analist cu informatii obtinute de la surse din interiorul companiilor partener Apple sustine ca americanii au decis deja ce ecran vor utiliza in viitorul terminal. Conform informatiilor obtinute de catre el, iPhone 6 va contine un ecran de 4.8 inch, despre care am tot auzit in ultimele saptamani, dar va avea totodata implementata si conectivitate Wi-Fi 802.11ac pentru a permite navigarea pe internet la viteze mari si transfer rapid de date cu hotspot-uri WiFi.

  Separat de informatiile privind hardware-ul, analistul sustine ca Apple va implementa si noutati importante in iOS 8, iBeacon, Touch ID si Passbook fiind sistemele nominalizate pentru actualizare si imbunatatire. In ciuda afirmatiilor sale, 2014 pare a fi anul in care Apple Maps ar putea avea parte de un update major, nefiind exclusa extinderea functionalitatii Touch ID in iOS 8. Majoritatea informatiilor nu sunt intrutotul noi, insa daca vin intr-adevar din alte surse, atunci ele confirma din nou faptul ca Apple ne pregateste o surpriza importanta anul acesta.

 • Sergiu

  Nu cred ca ecranu de 4.8 inch va fi implemnetat in iPhone 6.parerea mea

 • sawrl

  @Sergiu: argumente care sa sustina cele spuse…?

 • Roger

  Un argument : este mult mai scump decat unul de 4 inch. Iar asta duce ori la cresterea pretului care oricum e mare ori la reducerea marjei de profit ceea ce Apple nu cred ca accepta.
  Alt argument : ca sa pastrezi o rezolutie decenta la 4,8 trebuie mult mai multi pixeli care trebuie “gestionati” deci ai nevoie de putere mai mare de calcul. Ceea ce duce la cresterea pretului sau reducerea marjei.
  Alt argument : chiar daca standardul actual pentru flagshipuri este intre 4.7 si 5 inch, un salt de la 4 la 4.8 ar fi nejustificat, in jurul lui 4.5 ar fi suficient pentru a satisface publicul Apple.
  Parerea mea.

 • Sorin

  totu va sta in design.
  daca va fi prezentat pe bune dreptate iar ca o bijuterie va avea succes chiar daca pierdem termenul de “only one hand”

 • Victor Preda

  Yess ,, 4,8 inch un vis care poate devenii realitate in 2014 ,, Apple are de facut un singur lucru ,,sa renunte la bezel-ul inutil ,,

 • Gianidiamond

  O sa avem palete pt.ping-pong?nu cred!

 • venericu

  hmmm! da, daca in trecut umblam cu telefonul – caramida dupa noi este de asteptat sa umblam cu tabloul mobil, nu?. ori e telefon smart si este la cote rezonabile 3,5 – 4 inch maxim ori nu isi mai are rostul sa mai produca tablete. aceasta competitie acerba dusa pentru wow, super telefoane cu giga display-uri e doar o dovada de cretinism a unora si prostii is intreaga lume care da o caruta de bani pe ceva ce nu merita mai mult de jumatate din valoarea lui.

 • Se7en

  Mai mult de 4,5 inch ar fi aiurea. Parerea mea. Daca vrei mai mare iti cumperi tableta.

 • Ovidiu

  La 4,5 m-as baga si eu, daca e mai mult raman pe varianta ieftina de la apple. Ca oricum nu mai am ce face cu atatia ghz si toate aplicatiile de pe 5S merg perfect si pe 5C, mai putin touch id, caruia nu ii resimte lipsa prea multa lume

 • Marius

  Daca renunta la bezel o sa fie totul ok si se va putea tine cu o sigura mana . Sa nu uitam ca apple are ecranul 16:9 si va fi oricum putin mai ingust de exemplu fata de samsungs s3 care are tot 4,8 inchi diagonala . Apple o va rezolva , v-a scapa de bezel si totul o sa fie ok.

 • Seby

  Ma repet si spun ca sunt foarte multe femei/fete care folosesc htc one si samsung s4 cu o singura mana si nu au nici o problema….si nici macar nu se vede urat.
  Chestia asta ma face sa cred ca multi de aici aveti intre 10 si 15 ani de vi se pare mare…… Eu unu mai am putin si chiorasc :)) de la ecranele mici pe care le are iphone.
  Chiar vreau sa mareasca ecranu ca imi place la nebunie cand iau un htc sau s4 in mana si vreau asta si la apple.
  In rest nu au cu ce sa ma surprinda cei de la apple , sunt ceva ani de cand din punctul meu de vedere nu au mai facut nimic si doar au aruncat putin praf in ochi…….

 • stansibran

  Dn-ul the one ramine mereu placut impresionat cind apare cite un samsung.eu fiind idiot , am mincat numai biscuiti ca sa-mi cumpar s4 pt ca a fost laudat de the one. Vreau sa spun ca pling dupa bani si dupa 3gs-ul care l-am avut din cauza la petarda asta samsung care se blocheaza mereu

 • Se7en

  Nici bigfoot nu tine s4 intr-o singura mana….

 • Gianidiamond

  @Seby:nu santem minori asa cum ne crezi tu,daca tu ai alte preferinte,noi avem altele.Asta e tot.

 • Pingback: Doua iPhone-uri cu ecrane mai mari de 4 inch sunt pregatite de catre Apple, iPhone 5C va fi scos din productie | iDevice.ro()

 • Pingback: iPhone 6 cu ecran de 4.8 inch apare intr-unul dintre cele mai interesante concepte de pana acum (Video) | iDevice.ro()