Prima Pagina Apple Samsung Galaxy S5 ataca iPhone-ul cu ecrane de 5.2 inch, procesoare octa-core...

Samsung Galaxy S5 ataca iPhone-ul cu ecrane de 5.2 inch, procesoare octa-core si un cititor de amprente

19

  Samsung Galaxy S5 este viitorul smartphone pe care compania Samsung se pregateste sa il lanseze pe piata si el va fi, impreuna cu iPhone 6, in atentia lumii intregi in perioada urmatoare. Avand in vedere interesul foarte mare pentru acest dispozitiv, unul dintre analistii care are informatii, de cele mai multe ori, corecte in legatura cu terminale mobile nelansate, ne ofera cateva posibile detalii in legatura cu viitorul dispozitiv. Conform informatiilor sale, Samsung Galaxy S5 ar urma sa fie disponibil in doua versiuni, ambele cu ecrane de 5.2 inch, insa cu configuratii complet diferite.

  Primul model al Samsung Galaxy S5 urmeaza sa contina un ecran WQHD AMOLED de 5.2 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli si 565 pixeli per inch, procesor octa-core Samsung Exynos 5430 de 32 de biti, 3 GB RAM DDR 3, camera de 16 megapixeli, cititor de amprente, carcasa din plastic si o baterie de 2850 mAh. Urmand exemplul Apple, cei de la Samsung intentioneaza sa lanseze un al doilea model al Samsung Galaxy S5, acesta urmand a contine un ecran FHD AMOLED de 5.2 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli si 423 pixeli per inchprocesor octa-core Samsung Exynos 5430 de 32 de biti sau Qualcomm MSM 8974AC de 32 de biti2 GB RAM DDR 3, camera de 16 megapixeli, cititior de amprente, carcasa din plastic si aceeasi baterie de 2850 mAh.

  Practic vorbim despre doua schimbari majore, prima dintre ele avand legatura cu implementarea unui cititor de amprente, din moment ce Apple l-a facut atat de popular, dar si lansarea a doua versiuni, probabil simultan. In concluzie, Samsung Galaxy S5 va contine noutati hardware relativ asteptate si cunoscute, insa ramane de vazut daca software-ul va veni cu noutati importante care sa atraga utilizatorii.