iOS 7 este instalat pe 80% dintre iDevice-uri conform Apple

  In cursul noptii trecute compania Apple a actualizat informatiile privind baza de instalari a iOS 7 pe iDevice-urile sale, iar conform noilor cifre, 80% dintre terminale au instalat aceasta versiune a sistemului de operare. La sfarsitul lunii decembrie Apple anuntase ca 78% dintre iDevice-urile sale ruleaza cea mai recenta versiune a sistemului de operare, deci vorbim despre o crestere foarte mica, ea fiind facuta pe seama iOS 6, care in momentul de fata este rulat de 17% dintre iDevice-uri.

  Practic in doar 4 luni de zile iOS 7 a fost instalat pe mai bine de trei sferturi dintre toate iDevice-urile Apple si doar putin peste un sfert mai ruleaza iOS 6. Exista in continuare 3% dintre iDevice-uri care ruleaza iOS 5 sau o versiune mai veche, insa acest numar continua sa scada pe masura ce vechile iDevice-uri ies din uz, sau utilizatorii actualizeaza sistemul de operare. Pana in vara se estimeaza ca baza de instalare a iOS 7 va trece de 90%, iar din toamna o luam de la inceput cu iOS 8.

2 COMENTARII

  1. este foarte popular ca esti FORTAT sa.ti instalezi jegul asta de ios 7 neinspirat care.ti da impresia ca.i o tema special conceputa pt. copii mici!! ori nu.ti mai merge wi.fi-ul,ori automat cu toate ca ti.ai facut special setari sa NU fie automat,ori bine inteles k NU sunt compatibile cu vechiul ios nu stiu ce aplicatii noi de care ai nevoie urgent de ele!! ba poate si mai rau! depinde!nu stiu!eu stiu doar in cazul meu ce.am putut pati! de a doua zi imi venea sa.mi vand device.ul! deci pe bune!! puteau sa faca o setare special de a seta teme ori cu aspect ios 5-6 ori pe gunoiul asta de ios 7!! nu!?