Prima Pagina Apple Donald Trump isi vinde actiunile Apple in baza refuzului companiei de a...

Donald Trump isi vinde actiunile Apple in baza refuzului companiei de a lansa un iPhone cu ecran mai mare de 4 inch

  Dupa luni intregi de cereri pentru lansarea unui iPhone cu ecran mai mare de 4 inch, Donald Trump a decis in sfarsit sa-si vanda toate actiunile detinute la Apple. Rezultatele financiare ale companiei pentru Q1 2014 au fost ultima picatura pentru Donald Trump, celebrul antreprenor afirmand ca Samsung are o oferta mult mai buna de smartphone-uri disponibile pe piata. Desi Apple a lansat iPhone 5S si iPhone 5C in septembrie si era clar ca pana in toamna acestui an nu vom vedea vreun iPhone nou, se pare ca Donald Trump se astepta la o minune care nu a mai venit.

  Donald Trump este doar unul dintre cei care tot cere lansarea unui iPhone cu ecran mare si piata nu a reactionat chiar atat de bine la aflarea rezultatelor financiare ale Apple. Totusi, aceeasi situatie se repeta o data la fiecare trei luni de zile, analistii fiind in general suparati la aflarea rezultatelor, insa mult mai conservatori dupa cateva zile de analiza a alor, asa ca lucrurile se vor schimba in cursul saptamanii. Pentru Donald Trump nu se va schimba nimic din pacate, el probabil asteptand vara pentru scaderea pretului actiunilor, atunci fiind o perioada foarte buna pentru achizitionarea lor, mai ales ca Apple se pregateste sa lanseze un iPhone cu ecran de 4.5 – 5 inch in toamna.

 • Pingback: Apple iPhone - discutii generale, deblocare etc. - Page 2465()

 • Victor Preda

  Un speculant escroc ,,

 • seaman

  Se numeste “om de afaceri” – in sistemul economic actual .

 • cinev

  Victor Preda , murdar limbaj tata …

 • Creed

  Bv Victor 😉 bn zis, deacord cu tn

 • Valeriu

  Un pragmatic fără sentimente… Mai bine că le-a vândut. Nu le merita!

 • stansibran

  Excroc este putin spus. Sa-si faca telefonul lui, ca are bani si nu sa-si mediatizeze intentiile pt a influenta in rau vinzarile apple. Bosorogu’ asta si cu d-nul “cineva,, care a comentat mai devreme sint tovarasi bolsevici .

 • TheDog

  smart boy, e normal sa scapi de ceva care nu iti mai aduce profit si sa te muti in alta parte unde e clar ca poti castiga in viitor