iOS 7.0.5 trebuie evitat daca faci jailbreak cu evasi0n7, inclusiv in Romania!

 

  iOS 7.0.5 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple si desi el rezolva doar probleme ce au legatura cu retelele de telefonie mobila din China, toate terminalele iPhone 5S si iPhone 5C comercializate in afara SUA il pot instala. Practic un update pentru iOS 7.0.5 va fi afisat in terminalele voastre daca nu aveti deja jailbreak facut cu evasi0n7 sau p0sixspwn, insa daca il vedeti, hackerii va recomanda sa il evitati deoarece el blocheaza, cel mai probabil, solutia de jailbreak.

  Desi MuscleNerd a afirmat ca e putin probabil ca Apple sa fi blocat exploit-urile utilizate in evasi0n7, pentru iOS 7.0.5 el a recomandat tuturor utilizatorilor sa evite update-ul. Chiar daca Apple nu ar fi blocat complet posibilitatea de a mai face jailbreak pentru iOS 7 , evasi0n7 nu va recunoaste aceasta versiune a sistemului de operare si din moment ce ea este disponibila pentru majoritatea terminalelor iPhone 5S si iPhone 5C, este recomandabil sa evitati update-ul, dar si pe cele viitoare.

Articolul precedentLiminal – iOS 7 – o tema eleganta pentru iOS 7
Articolul următorApple pregateste implementarea iCloud Bookmarks in iCloud.com
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.