WhatsApp Blacklist permite blocarea utilizatorilor nedoriti

  WhatsApp Blacklist  este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem bloca diversi utilizatori in interiorul aplicatiei WhatsApp Messenger pentru iOS 7. Dupa cum puteti vedea deja si in imaginea de mai sus, tweak-ul implementeaza o optiune pentru blocarea utilizatorilor, dar si un meniu special numit Blacklist in care putem vedea utilizatorii blocati in baza unui numar de telefon. Separat de acestea, tweak-ul are si un meniu de optiuni ce permite pastrarea unei istorii a mesajelor pe care utilizatorii blocati icnearca sa vi le trimita, asa ca daca totusi doriti sa vedeti ce scriu ei, puteti face acest lucru.

The first firewall for WhatsApp. It allows you to select from who you want to block messages and it also removes the notifications from blocked users protecting your privacy.

Main Features:

  • Blocks messages and notifications from specific contacts
  • Keep a private history outside WhatsApp
  • Adds new features to WhatsApp
  • Allow you to automaticaly delete messages from a blocked contact
  • Add or Delete users to blacklist from within the WhatsApp application

  WhatsApp Blacklist este disponibil la pretul de 6$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

2 COMENTARII

  1. l-am incercat… e ok daca nu vrei sa te deranjeze cineva,ideal ar fi daca ai putea sa te pui ‘invizibil’ pentru anumite persoane care nu doresti sa te vada. poate la urmatorul update