Tim Cook viziteaza Emiratele Arabe Unite ia in calcul deschiderea celui mai mare magazin Apple de pe glob (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=n2FTJBrAXXE&w=580&h=370]

  Weekend-ul acesta Tim Cook, actualul CEO al Apple, a fost destul de ocupat, el vizitand intai birourile Apple din Irlanda si discutand cu primul ministru irlandez, apoi facand o vizita in Emiratele Arabe Unite. Subsidiara Apple din Irlanda coordoneaza toate afacerile europene ale comaniei americane si aduna toti banii produsi de catre Apple Store-urile de pe acest continent, asa ca Tim Cook s-a intalnit cu primul ministru al Irlandei pentru a discuta despre reducerile aplicate taxelor platite de catre companie, scopul sau fiind de a le mentine.

  Separat de Irlanda, Tim Cook a fost prezent inclusiv in Emiratele rabe Unite, acolo CEO-ul Apple vizitand magazinele catorva reselleri locale, insa avand o intrevedere si cu primul ministru al tarii, seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Cei doi au discutat despre diverse probleme legate de viitorul sectorului IT, despre dezvoltarea mediului educational, dar probabil si despre posibila deschidere a celui mai mare Apple Store de pe glob in cativa ani de zile.

  In momentul de fata se speculeaza ca Apple ar putea deschide cel mai mare magazin al sau in Mall-ul Galleria din piata Sowwah, insa vorbim despre zvonuri neconfirmate, asa ca ramane de vazut ce ne va aduce viitorul.