Iata cum poti instala Facebook Paper cu un Apple ID pentru App Store Romania (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=IhrbT9O6kW8&w=580&h=370]

  In cursul serii trecute compania Facebook a lansat aplicatia Facebook Paper in App Store, aducand un mod grozav de a interactiona cu celebra retea de socializare si a vizualiza toate noutatile publicate de catre prietenii nostri si nu numai. Din pacate noua aplicatie a fost lansata doar in App Store SUA, asa ca toti cei care sunt interesati de ea trebuie sa aiba un Apple ID inregistrat pentru aceasta tara, insa acest lucru este doar teoretic, deoarece practic puteti instala Facebook Paper si cu un Apple ID pentru iTunes Store Romania.

  Cea mai simpla metoda poate fi efectuata din iDevice-ul vostru, asa ca daca urmati pasii de mai jos veti instala in terminalele voastre fara prea mult efort.

1. Deschideti aplicatia App Store si faceti un scroll pana in partea inferioara a ecranului. Alternativ puteti accesa Settings>iTunes & App Store. Apasati pe campul denumit Apple ID: in care aveti scrisa adresa de email asociata Apple ID-ului vostru.


2. Dupa apasare veti avea afisat un mesaj de alerta, acum apasati campul View Apple ID si introduceti parola daca vi se cere sa faceti acest lucru.

3. Accesati campul Country/Region si apoi alegeti optiunea Change Country or Region.

4. Acum apasati denumirea Romania din campul Store si faceti un scroll de sus in jos pentru a ajunge la inceputul listei unde veti avea afisata optiunea United States, apoi acceptati noii termeni.

5. In final vi se va cere sa introduceti o metoda de plata, iar in acest caz alegeti optiunea None si apoi veti putea instala Facebook Paper urmand acest link.

  Daca Apple nu va lasa sa setati optiunea None deoarece ati avut o metoda de plata valida pentru App Store Romania, atunci trebuie sa accesati meniul Payment Information pentru a alege optiunea None de la bun inceput.