Apple impune utilizatorilor un update pentru Flash Player, admite existenta unor probleme in utilizarea AirPlay pe anumite Mac-uri

  In cursul serii trecute compania Adobe a lansat un update important pentru flash player-ul sau, el rezolvand o periculoasa problema de securitate care permite exploatarea PC/Mac-urilor de la distanta. In ideea de a isi proteja utilizatorii impotriva acestei amenintari, compania Apple a actualizat automat sistemul Xprotect al OS X-ului, obligand utilizatorii sa instaleze noul update pentru flash player. Practic Apple impiedica rularea player-ului flash in OS X daca utilizatorii nu au cea mai recenta versiune instalata in Mac-uri, asa ca ar fi bine sa instalati update-ul de aici.

  Separat de acest lucru, compania Apple a publicat un document de asistenta pe website-ul sau, admitand faptul ca MacBook Pro si Mac Pro 2013 au probleme in a rula corect sistemul AirPlay pe retele WiFi 802.11 b/g. Pana la actualizarea OS X-ului pentru a rezolva problema, compania Apple le sugereaza utilizatorilor sa dezactiveze conexiunile Bluetooth in timpul efectuarii unei sesiuni de AirPlay. Din pacate problemele dateaza de cateva luni de zile si exista posibilitatea ca Apple sa le rezolve prin OS X Mavericks 10.9.2, care este pregatit acum pentru lansarea oficiala.