Apple inca investigheaza posibila lansare a iPad Pro sau MacBook Air cu Retina Display

  De cateva luni de zile se tot zvoneste ca Apple intentioneaza sa aduca pe piata o tableta iPad Pro cu ecran de 12.9 inch, dar si un nou model al MacBook Air care ar putea avea un Retina Display de 12 inch. Zvonurile au aparut din diverse surse, insa se pare ca deocamdata Apple nu are pregatit un anumit produs, ci doar testeaza diverse prototipuri. Conform unor informatii noi, produsul sau produsele pe care Apple le-ar pregati cu un ecran atat de mare se afla inca intr-un proces incipient al procesului de dezvoltare, fara a exista planuri clare cu privire la producerea si lansarea lor.

  Avand in vedere aceasta incertitudine in legatura cu ceea ce ar pregati Apple, unii speculeaza faptul ca, cei din Cupertino ar putea alege intre lansarea unei tablete iPad Pro sau a unui MacBook Air cu ecran intermediar. Samsung a lansat recent pe piata o tableta cu ecran de 12.2 inch pe care o comercializeaza intr-un segment de piata pe care se zvonea ca il va “ataca” compania Apple, iar daca produsul coreenilor va avea succes, atunci ne putem astepta ca Apple sa pregateasca lansarea unuia propriu.

  In final intentiile celor de la Apple raman un mister, insa este clar ca in Cupertino se pregateste ceva nou pentru noi. Si concluzionand, lansarea unei tablete iPad Pro pare mult mai probabila, avand in vedere popularitatea tot mai mare a tabletelor.

1 COMENTARIU

  1. Macbook air probabil mai mult ca sigur va veni cu ceva nou anul acesta. Apple cred ca lanseaza special zvonuri false cel putin pt moment ca ceilallti sa fie dezorientati si sa faca si ei repede dar gresit un produs.