Un nou program te va ajuta sa faci restore la iOS 7 fara a pierde jailbreak-ul

  V-am vorbit in repetate randuri despre SemiRestore, un program pentru Windows care ne va permite sa efectuam restore-uri partiale pentru iOS 7 fara pierde jailbreak-ul pe care il avem pentru dispozitive. Practic programul va sterge toate datele din iOS, lasand doar fisierele standard in terminale, acest lucru echivaland, intr-o anumita masura cu un restore real. Procedura permite efectuarea acestui restore partial fara a reinstala efectiv sistemul de operare si fara a utiliza SHSH-uri, asa ca puteti pastra orice versiune a iOS 7 si jailbreak-ul aferent.

  SemiRestore se afla in momentul de fata in stadiul final al procedurii de dezvoltare si functioneaza cu toate versiunile iOS 7 care au jailbreak facut deja. Din pacate programul nu functioneaza pentru terminalele care nu au jailbreak si nu permite efectuarea unui downgrade sau upgrade pentru iOS 7, asa ca nu va ganditi la asa ceva deoarece nu veti avea parte. SemiRestore va fi lansat in viitorul foarte apropiat si vine cu doar putin timp inaintea iOS 7.1, care blocheaza jailbreak-ul.

Articolul precedentiSkeuos – o tema inedita pentru iOS 7
Articolul următorIata unde poti juca acum Flappy Bird
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.