iOS 8 Healthbook – un concept si noi detalii pentru aplicatia care va afisa informatii biometrice preluate de catre iWatch

  Cu mai bine de o saptamana de zile in urma au aparut primele informatii in legatura cu o aplicatie a iOS 8 numita Healthbook, ea urmand a ne permite sa gestionam toate informatiile oferite de catre iWatch. In baza a tot ceea ce s-a spus pana acum, cineva s-a gandit sa produca un concept pentru interfata aplicatiei si posibila sa iconita, insa desigur ca nimeni nu stie ce legatura eu ele cu realitatea. Separat de concept aflam totusi noi detalii legate de aplicatie, ea fiind cea care va permite iWatch-ului sa comunice cu un iPhone.

  Conform unor surse apropiate Apple, acest concept seamana intr-o foarte mica masura cu ceea ce pregateste compania, insa desigur ca Apple are multiple prototipuri pentru interfata aplicatiei, asa ca nu se stie acum care sa fi utilizata. Separat de aceasta, aflam ca procesul de lansare a unui iWatch implica certificarea produsului in diversele tari de pe glob, iar din moment ce el face parte din categoria produselor medicale, Apple ar putea decide sa-l modifice astfel incat sa faca parte dintr-o categorie diferita sau sa il lanseze abia cand va avea acordul guvernelor tuturor tarilor in care dispozitivul urmeaza sa fie disponibil.

  Avand in vedere ca iWatch-ul va functiona doar cu ajutorul unui iPhone, cel putin pentru functiile medicale, aplicatia Healthbook va fi esentiala pentru utilizatori, dar ea va fi cel mai probabil disponibila doar pentru iPhone 6. Acestea fiind spuse, iWatch-ul ar putea fi lansat in toamna, impreuna cu iPhone 6 si iOS 8.