Iata cat de popular te poate face listarea numarului tau de telefon intr-o conferinta pentru prezentarea unui iPhone

  Conferinta de prezentare a primului iPhone a reprezentat un eveniment extrem de important, iar pentru unii acest lucru a reprezentat o problema foarte mare. Tatal unui fost angajat Microsoft a avut ocazia de a testa un iPhone aflat in posesia unui manager Apple aflat la CES 2007, el sunandu-si fiul pe numarul personal in timp ce acesta se afla in cadrul unei sedinte tinuta in cadrul evenimentului. Cateva ore mai tarziu managerul Apple a avut ocazia de a prezenta iPhone-ul unui grup de jurnalisti apartinand mai multor televiziuni, iar printre numerele de telefon filmate de catre camere se afla si cel al fostului angajat Microsoft.

Not only did my cell phone number make the news, still pictures of that iPhone with my cell phone number on it hit the pages of most major newspapers the next day. Guess what happened in the days following? I got a minimum of 1500 calls a day for about a week. Here is what was really terrible about this situation. Because I get many calls from the local, national, and international press looking for quotes and perspective on the latest news, I had to answer or at least listen to the voicemails of very single one of these calls. 

 Imaginile acelui interviu au ajuns la televiziunile cele mai populare din SUA si in diverse ziare de mare circulatie, asa ca barbatul a primit aproximativ 1500 de apeluri zilnic timp de o saptamana de zile, dar si o multitudine de mesaje vocale. Majoritatea contineau intrebari in legatura cu iPhone-ul, dar si cu Steve Jobs, lucruri despre care barbatul nu avea vreo idee, avand in vedere ca el nu utilizase terminalul si nu-l intalnise pe fostul CEO Apple. Chiar si asa, asta nu i-a oprit pe foarte multi oameni din a il suna, intreaga experienta fiind mai mult decat groaznica, pentru oricine.