ShareMemos te ajuta sa-ti partajezi rapid inregistrarile vocale cu orice aplicatie a iOS 7

  Daca obisnuiti sa inregistrati un numar mare de mesaje vocale folosindu-va iDevice-urile si nu sunteti multumiti de sistemul pe care vi-l ofera Apple pentru partajarea lor, atunci ShareMemos este un tweak potrivit pentru voi. Lansat in cursul noptii trecute in CydiaShareMemos ne ofera posibilitatea de a incarca inregistrarile noastre vocale in aproape orice aplicatii, dar si de a le partaja rapid folosind aplicatiile instalate in terminalele noastre. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, tweak-ul modifica meniul de actiuni al iOS 7 si implementeaza prin el toate functiile sale, asa ca nu veti vedea modificari in alta parte.

ShareMemos: usually you just have 2 share options for memos [Messages-EMail], but now with ShareMemos we have integrated OpenIN option let you share your VoiceMemos Everywhere.

  Deocamdata ShareMemos este compatibil numai cu aplicatiile Dropbox, WhatsApp Messenger, MessageMe, Droplr si aplicatiile ative, insa altele vor fi implementate in viitor. ShareMemos este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.