iOS 7 WeatherLock afiseaza informatii despre vreme in LockScreen intr-un mod complet nou

  iOS 7 WeatherLock este un mod lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar conform imaginii sale de prezentare, el permite afisarea unui set de informatii despre vreme intr-un mod complet nou. Mod-ul afiseaza informatiile despre vreme peste wallpaper-ul setat de catre voi in iOS 7 si permite adaugarea unui set complex de efecte care in combinatie cu diverse gesturi permit afisarea unor informatii pe care in mod normal nu le vedem la simpla accesare a LockScreen-ului, asa ca vorbim despre un mod foarte complex.

Options within theme menu to add blur, frosted glass, or tint effects to your wallpaper.  Or choose day and night wallpaper and add effects to those or any combination. Unique touch feature will enhance the transition when you swipe to unlock.  Furthermore, you can even hide the weather if you just want to theme your locksceen wallpaper with cool effects.

  iOS 7 WeatherLock foloseste informatii preluate din GPS-ul iDevice-urilor noastre pentru a ne localiza, asa ca nu veti fi nevoiti sa modificati diverse fisiere disponibile in terminale. iOS 7 WeatherLock este disponibil in repo-ul ModMyi al Cydia.

12 COMENTARII

  1. Eu personal am o problema cu toate aplicatile care vor sa stie locatia mea ,nu neaparat asta care are oarecum o logica ,dar shazam ce nevoie are gps ? Au luat-o razna astia cu big data si colectarea de informatii

  2. Ma poate ajuta si pe mine cineva sa ii dau de cap? Am instalat toate programele necesare: weather widget si lockscreen html3 si ios7 weather si nu stiu ce sa ii fac sa imi apara vremea pe lockscreen.

  3. I-am dat de cap pana la urma. Trebuie sa dai enable la lock html3 si sa selectezi widgetul din lista. Si din widget weather sa activati atmospheric weather. Si nu uitati sa dati respring.