iPhone 6 – CEO-ul unei companii britanice dezvaluie o parte dintre planurile secrete ale Apple pentru noul sau smartphone

  Dupa luni de zile de zvonuri privind lansarea mai multor modele ale iPhone 6 cu ecrane de 4.7 inch sau 5.7 inch, iata ca astazi aflam ceva nou legat de planurile companiei Apple. Conform CEO-ului companiei Canonical, care produce sistemul de operare Ubuntu pentru terminale mobile si desktop-uri, Apple ar fi achizitionat panouri din sticla de safir cu diagonala de 4.5 inch pentru viitorul iPhone 6. Cei de la Canonical intentionau sa achizitioneze acelasi tip de panouri pentru propriul smartphone, insa ei sustin ca Apple a achizitionat intregul stoc al acestor panouri pentru o perioada de 3 ani de zile.

Apple just snapped up the entire three-year supply of the same sapphire display we wanted for the Edge.

  Fara a oferi detalii in legatura cu numarul de panouri din sticla de safir achizitionate de catre Apple, CEO-ul Canonical face afirmatiile atacand compania Apple pentru achizitionarea resurselor de care compania sa avea nevoie pentru a-si lansa propriul smartphone. Desi compania Apple a intrat recent intr-un parteneriat pentru a isi fabrica singura panouri de safir pentru iPhone-uri, achizitia facuta recent ar putea avea legatura cu al doilea model al iPhone 6 care ar urma sa fie lansat pe piata in toamna aceasta.

  Daca Apple ar fi interesata sa lanseze noi iPhone-uri cu diagonale diferite, atunci ar fi logic ca in noua sa fabrica din Arizona sa produca panouri din sticla de safir pentru un iPhone 6 cu ecran mai mare de 5 inch, iar pentru cel de-al doilea model sa achizitioneze panouri de la un alt producator. In ciuda tuturor zvonurilor aparute pana acum, informatiile CEO-ului Canonical par a fi cea mai buna dovada privind planurile Apple si asta pentru ca ele sunt facute dintr-o dorinta de a ii ataca pe cei din Cupertino.