iOS 7.0.6 – informatii despre jailbreak + tutorial jailbreak

20140221-205911.jpg

  iOS 7.0.6 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple si hackerul MuscleNerd a avertizat deja posesorii de iDevice-uri sa nu instaleze noua versiune a sistemului de operare daca doresc sa faca jailbreak. Deocamdata s-a descoperit ca iOS 7.0.6 nu blocheaza vreun exploit utilizat de catre evasi0n7 si imaginea de mai sus demonstreaza ca o simpla mosidificare a programului permite efectuarea unui jailbreak fara probleme.
Chiar si asa, pana la aparitia unui update pentru evasi0n7 nu veti putea folosi programul, asa ca nu faceti inca update.

UPDATE: Daca doriti sa faceti jailbreak pentru iOS 7.0.6, trebuie sa descarcati aceasta versiune a evasi0n7 pentru Windows si aceasta versiune a evasi0n7 pentru Mac OS X si sa urmati acest tutorial.

22 COMENTARII

  1. Buna am si eu o rugaminte sa ma ajutati cu o problema , am un iphone 5 de 32gb neverlooked cu soft ios7.0.4 si am descarcat evasion adica jailbreack si cand i-am dat sa il instaleze a inceput instalarea si mi se pare ca l-am intrerupt din greseala. Acum computerul nu il mai recunoaste si nici itunes si nici cand ii dau resetare nu vrea …. ce sa fac???help

  2. @usturoi incearca sa il bagi in DFU Mode (asta dai un search pe youtube) pe urma bagal la comp fai restore si pe urna jailbrack iara

  3. Buna,am si eu o intrebare de ce nu mai merge sa vizionez you tube pe iPod si Nici pe tel xperia z1 va rog mult ajutati-ma

  4. Iphone 5 cu gevey – Am facut update prin wi-fi, totul a decurs normal, dupa restartarea telefonului mi-a aparut semnalul de retea.

  5. Salut! Am si eu o prblema , deci cand fac jailbreak cu evasi0n 7 mil face foarte foarte greu, cam intr-o ora si ceva… si nu cred ca e din cauza calculatorului pt ca am procesor de 3 gb ram. Astept un raspuns. Mersi .

  6. Salut! Am si eu o prblema , deci cand fac jailbreak cu evasi0n 7 mil face foarte foarte greu, cam intr-o ora si ceva… si nu cred ca e din cauza calculatorului pt ca am procesor de 3 gb ram. Astept un raspuns. Mersi.

  7. Salutare ,am o problema in a efectua acest jailbrake.Totul decurge cum trebuie pana la ultimul pas unde trebuie sa apara Done in Evas0n7..dupa Moodifying rootfs imi iese din Evasi0n7,Ce este de facut? MS!