GridSwitcher redefineste task switcher-ul iOS 7

  GridSwitcher este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, rolul sau fiind de a modifica in totalitate aspectul si functionalitatea task switcher-ului implementat de catre compania Apple in sistemul sau de operare pentru iOS 7. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, tweak-ul afiseaza acum 4/9 preview-uri ale aplicatiilor deschise in background si a Springboard-ului, acest layout permitand o mult mai usoara vizualizare a tuturor titlurilor fara a face prea multe swipe-uri.

Requires iOS7. Supports both iPhone and iPad. Yet another tweak for the app switcher! GridSwitcher enables you to show apps in a grid. It is much quicker and easier to navigate through the backgrounding apps this way. Currently GridSwitcher has two fixed layouts, 2×2 for iPhone and 3×3 for iPad. It is not configurable in this version(v1.0-1).

  Inchiderea aplicatiilor in GridSwitcher se face la fel precum in modul nativ al iOS 7, iar daca sunteti interesati de tweak, il puteti gasi la pretul de 1.5$ in repo-ul BigBoss al Cydia.