iPad Air este aleasa tableta anului in cadrul Mobile World Congress 2014

  Mobile World Congress 2014 se apropie de final si ca parte a intregului eveniment sunt acordate premii pentru cele mai bune produse electronice lansate in ultimul an de zile. Fara a participa oficial la aceasta conferinta, compania Apple are un produs care a fost declarat drept cel mai bun in categoria sa si vorbim despre iPad Air. Tableta celor din Cupertino a fost desemnata drept cea mai buna tableta a anului in cadrul Mobile World Congress 2014, insa din pacate nu stim cine s-a plasat imediat sub ea.

  Din pacate iPhone 5S nu s-a descurcat la fel de bine, HTC One fiind desemnat cel mai bun smartphone al anului, iar asta spune multe despre industria smartphone-urilor. Niciun alt produs Apple nu a mai castigat vreo categorie, desi probabil iPad Mini cu Ecran Retina a fost avuta in vedere pentru premiul celei mai bune tablete lansate in ultimul an. Daca sunteti interesati sa aflati intreaga lista de castigator, ea este disponibila in aceasta pagina.

9 COMENTARII

  1. In continuare tabletele apple sunt number 1.sa vedem cum va fi situatia pe viitor,concurenta creste,deja din ce in ce mai multe tablete ,unele chiar la fel de bine construite precum ipadurile .observ ca windows 8 (8.1) vine in forta.personal consider o tableta cu un sistem x86/x64 cu software full ,clar superioara in fata altei tablete android/ios.

  2. Catalin, faci cateva confuzi, pe x86/x64! Ala e pc in toata regula, exact cum ar rula OSX pe tablete! Nu vorbesc de greutate, aia este alta poveste. Raman la concluzia; “Windows has always been a desktop-only operating system, so it’s only been available for x86/x64 processors. But Microsoft sees everyone moving to tablets, and it doesn’t want to lose all its future revenue, so it entered the mobile arena with Windows RT and the Surface.”

  3. @Doc : la fel ziceau unii si despre telefoane. Dar a aparut Apple si a pus smartul in phone. Iar Microsoft va pune smartul in tablete. Android si iOS exista doar pentru ca procesoarele x86 si x64 nu s-au pretat la deviceuri mobile. Dar incet-incet situatia se schimba. Ia gandeste-te : daca la acelasi pret am de ales intre o tableta multimedia si o tableta cu SO complet, ce aleg?

  4. @Toni sa știi ca uite eu personal as alege acea tableta multimedia , nu spun ca toți ar face asta , poate vor destrona tabletele cu iOS și Android , dar consider ca o tableta de un astfel de OS are nevoie ..

  5. doc.am avut un surface pro 128gb si iti dau cuvantul de onoare ca nu s-a blocat macar o singura data si nici macar o singura data nu am intalnit bsod pe ea pret de minim 6 luni cat am folosit-o intens.intr-adevar pe partea de greutate si portabilitate un ipad (air ,nu mai zic mini ) castiga fara discutii.acum toata treaba e in functie de taskuri si nevoi.vrei multimedia ,navigat web si taskuri usoare o faci usor placut super fluent pe un ipad.vrei forta unui laptop ultrabook o faci pe o tableta care suporta asa ceva.
    ps:daca nu anul acesta ,anul viitor foarte sigur va face si apple pasul catre o tableta cu so complet pe ea ,si anume cu mac os,dupa parerea mea e chiar f previzibila si necesara aceasta miscare

  6. uitasem sa zic ca am avut lunile trecute si un ipad mini retina (deci ultimul hardware de la apple) care sincer m-a incantat maxim ,rula aplicatiile extraordinar,dar cu toata astea au fost momente de mici laguri ,de mici crashuri (iesiri din aplicatii fara motiv,dupa care trebuia sa accesezi inca o data pt a intra in aplicatie ) deci iata ca exista buguri minore la orice so.tableta avusese facut de mine restore in itunes la cumparare si avea ultima vers de ios 7.0.4 .aceleasi probleme le intampin uneori si la ip5s-ul pe care il am ca telefon principal.
    tot ce vreau sa zic ca se poate si chiar am vazut cu ochii mei dispozitive cu aceasi fluenta ca si ipad ,sau f apropiata ,buguri la fel de putine dar cu so complet .ma repet pe partea de design si portabilitate apple inca este in frunte per total.
    ca o mica paranteza bsod e totusi o raritate in ultima perioada la produsele electronice din generatii actuale si totusi paradoxal acum cateva luni ip5s era cel care suferea de asa ceva pe ios 7 -.7.0.x (lucru remediat prin updateurile de soft ).la vers actuala nu mai exista asa ceva