iPhone 6 – Apple pregateste inceperea productiei de panouri din sticla de safir

  Cu doar cateva saptamani in urma v-am spus ca Apple se pregtateste sa puna in functiune o fabrica, impreuna cu compania GT Advanced Technologies, ea urmand sa produca panouri din sticla de safir pentru iPhone 6. Conform unor noi informatii aparute in cursul acestei zile, cei de la Apple intentioneaza sa inceapa productia acestor componente in a doua jumatate a anului 2014, adica exact la timp pentru lansarea din toamna a terminalului iPhone 6.

Our results for the December quarter were in line with our guidance and the anticipated growth trajectory of our business remains unchanged,” said Tom Gutierrez, president and chief executive officer. “We expect to return to profitability during the second half of 2014. The company expects that 2014 will be a transformational year, one in which it builds a sapphire materials business while continuing to invest in the new technologies that will drive its equipment business in 2015 and beyond.

  Informatiile vin din conferinta pentru prezentarea rezultatelor financiare tinuta de catre cei de la GT Advanced Technologies, ei anuntand ca incasarile pentru prima parte a anului 2014 vor fi mici in asteaptarea deschiderii fabricii construite impreuna cu Apple. Pentru a doua parte a anului 2014 compania estimeaza ca va avea incasari de pana in 800 de milioane de dolari multumita parteneriatului cu Apple, zeci de milioane de panouri din sticla de safir pentru iPhone 6 urmand a fi fabricate in Arizona.

  Apple a achizitionat deja indeajuns de multe materiale pentru a produce peste 200 de milioane de panouri din sticla de safir in cursul anului 2014, iar informatiile oferite de catre compania sa partenera indica faptul ca acest lucru se va intampla. Daca productia in aceasta fabrica va incepe in iulie, atunci ne putem astepta ca iPhone 6 sa fie lansat in septembrie si sa aiba ecranul protejat de acest material.

2 COMENTARII