Un iPhone petrece 82 de zile in apa, supravietuieste pentru a isi “spune” povestea (Video)

[vimeo 86718848 w=580&h=370]

  iPhone-urile nu sunt concepute pentru a functiona dupa un contact, fie el cat se poate de minor, cu apa, insa multumita unei huse speciale de protectie, un iPhone a fost recuperat dupa 82 de zile petrecute in mare. Dave McGregor este un pasionat al kaiac-canoe si intr-una dintre plimbarile sale pe unul dintre tarmurile australiei a ramas fara iPhone-ul atasat de mica ambarcatiune pentru a ii filma plimbarea. Protejat de o husa care il protejeaza de contactul cu apa, terminalul iPhone 4 a fost adus pe plaja acelui tarm dupa 82 de zile petrecute in mare, dispozitivul functionand fara probleme.

The guy who found it washing in the surf charged it up, turned it on, and called my dad. I was stoked! There’s cool footage of the phone falling to the ocean floor, and then mostly blackness after it was buried in the sand not long after falling overboard.

  Terminalul a fost descoperit de catre o persoana care in trecut a returnat tot felul de obiecte aduse pe tarm de catre apa, in cazul iPhone-ului el sunandu-l pe tatal proprietarului. Desi a cazut sub apa, dispozitivul a inregistrat tot ceea ce s-a intamplat pana a ramas fara baterie, nu mai putin de 2 ore de continut video subacvativ fiind disponibil in el. Aventura iPhone-ului este una interesanta, insa trebuie sa va recomand sa feriti iPhone-urile de apa in orice circumstante, deoarece de indata ce ea intra prin porturile deschise, dispozitivul risca sa devina inutilizabil.