Apple Maps inca refuza sa directioneze corect soferii, genereaza batai de cap pentru utilizatori si localnicii din apropierea unei statiuni montane

  Desi a trecut mai bine de un an si jumatate din momentul lansarii Apple Maps, serviciul celor de la Apple este departe de a functiona corect, iar acest lucru ii este adus zilnic in atentia unei femei din SUA. Ea locuieste in apropierea unei statiuni de schi, iar Apple Maps directioneaza utilizatorii catre acea statiune chiar prin fata casei sale. Problema este ca ea locuieste chiar la capatul unei strazi, asa ca zilnic este vizitata de destui soferi care se ratacesc din cauza aplicatiei Apple Maps.

I’ve had three in less than 24 hours. Their big argument is that ‘My app says this is the way to Roundtop. Some really bad kids went around another gate that we use for four-wheelers and horses, went over a downed pine tree and got stuck. 

  Desi a montat cateva semne care ii avertizeaza pe soferi ca drumul respectiv nu ii directioneaza catre statiunea montana si ca ei risca sa fie impuscati daca il urmeaza, majoritatea isi vad linistiti de drum si ajung cu masinile in fata casei sale. Femeia a incercat fara succes sa contacteze compania Apple pentru a rezolva problema, insa nu are de ales decat sa ii ajute pe soferi sa gaseasca drumul cel bun. Anul trecut Apple Maps directiona utilizatorii spre parcarea unui aeroport chiar prin mijlocul pistelor de aterizare si ramane de vazut ce “minuni” va mai face in viitor aplicatia.