Tim Cook sustine ca fabrica Apple care produce panouri din sticla de safir pentru iPhone 6 face parte dintr-un proiect secret

  In cadrul adunarii generale a actionarilor, care a avut loc ieri in campusul Apple din Cupertino, Tim Cook a fost intrebat despre fabrica din Arizona despre care se tot vorbeste ca ar urma sa produca panouri din sticla de safir pentru iPhone 6. Zvonurile aparute in ultimele saptamani indica faptul ca Apple intentioneaza sa protejeze noul ecran mare al iPhone 6 cu panouri din sticla de safir, iar fabrica deschisa in parteneriat cu GT Advanced ar urma sa furnizeze componentele pentru viitorul dispozitiv.

In response to a question about manufacturing in the U.S., Cook pointed to a plant a supplier recently opened in Arizona to produce sapphire exclusively for Apple. There’s been speculation that Apple may use the super-hard sapphire to produce scratch-resistant screens for future iPhones. Cook said the Arizona facility was a “secret project” that he couldn’t talk about. But then, he said other Apple suppliers “already make” glass for iPhones in the U.S. An Apple spokeswoman declined additional comment.

  Intrebat despre rolul sau in viitorul Apple, Tim Cook a afirmat ca fabrica face parte dintr-un proiect secret in care sunt dezvoltate produse suplimentare pentru tot ceea ce ofera Apple in momentul de fata pe piata, compania preferand sa le tina secret deoarece competitorii sai ii fura ideile. Tim Cook a continuat spunand ca Apple are deja parteneri in SUA care produc panouri de protectie pentru ecranele iPhone-urilor, vorbind desigur despre Corning si Gorilla Glass.

  Era normal ca Tim Cook sa nu ofere detalii despre tot ceea ce se produce in Arizona, semn ca zvonurile ar putea fi,macar partial, adevarate.

2 COMENTARII