evasi0n7 1.0.7 update este disponibil pentru utilizatori

  evasi0n7 1.0.7 update a fost lansat in  cursul noptii trecute de catre hackerii echipei Evad3rs, in aceasta noua versiune a programului de jailbreak pentru iOS 7 ei rezolvand probleme legate de procesul de actualizare a pachetelor disponibile in Cydia dupa efectuarea jailbreak-ului. Noua versiune a programului nu trebuie utilizata din nou pe iDevice-urile care au fost deja jailbroken, asa ca trebuie doar sa o folositi in eventualitatea in care veti efectua din nou un jailbreak in viitor.

evasi0n7 1.0.7 is now live on http://evasi0n.com – fixing problem where the bundled package lists could not be updated by Cydia.

  Puteti descarca evasi0n7 1.0.7 de aici.

4 COMENTARII

  1. Salutare! Scuze ca fac offtopic. dar rog pe cineva sa-mi recomande un soft bun care sa inlocuiasca cu brio telecomanda de la tv. Merci

  2. Pe iph 4 cu iOS 7.0.6 ,evasi0n 1.0.7 dupa injectare in iOS,blocheaza mail,calculator,si safari! Testat de 2 ori de mine in ultimele 2 ore.Evasi0n 1.0.4 nu mi-a facut probleme de genul asta la iph 4 cu iOS 7.0.6.Sper sa mai ajute si pe altii testul meu!

  3. Pe un iphone 5s, cu 7.0.6 a mers din prima, fara stres. Pe un iPad 4, 7.0.6 – dupa al doilea reboot se inchide singur si gata!! giuseppe e morto!! nu face JB, dar nici tableta nu o blocheaza.A mai patiti cineva ?