iPhone 6 – Apple angajeaza ingineri ai HTC pentru a expedia procesul de dezvoltare al noului iPhone

  Conform celor mai recente zvonuri, iPhone 6 ar urma sa contina un ecran al carui diagonala va fi de minim 4.7 inch, iar in sustinerea acestui zvon vin informatii noi publicate astazi de catre Wall Street Journal. Conform celebrei publicatii americane, Apple angajeaza noi ingineri in echipa sa asiatica, oameni ai HTC si ai altor producatori de smartphone-uri Android fiind luati in vizor. Echipele din China si Taiwan ale Apple primesc noii angajati, rolul lor fiind de a expedia procesul de dezvoltare al unui iPhone 6 cu ecran mai mare de 4.7 inch.

Last August, Apple used the professional networking website LinkedIn to reach out individually to engineers at HTC and its Taiwanese suppliers Inventec Corp. and Quanta Computer Inc., among others. “Apple is building an engineering team in Taipei to drive new iPhone product development,” Apple said in one recruiting email obtained by The Wall Street Journal. Apple also has been hiring for its main Asian base in Shanghai, where it moved into a new three-building complex last year, people familiar with the matter said.

  Separat de lansarea acestui smartphone cu ecran mai mare, compania Apple ar intentiona sa reduca si perioadele de timp dintre lansarile noilor iPhone-uri, ingineri specializati pe asemenea strategii fiind extrem de utili celor din Cupertino. In momentul de fata Apple are peste 600 de angajati in echipa sa din China, o buna parte dintre el lucrand la dezvoltarea noilor iPhone-uri si nu doar atat. Practic Apple se pregateste sa-si schimbe radical intreaga strategie privind iPhone-urile si asta ca raspuns a modului in care a evoluat piata smartphone-urilor in ultimii ani, deci ne asteapta lucruri interesante.

7 COMENTARII

  1. Deci pana la urma apar si pt noi paletele de tenis. Observ ca apple e din ce in ce mai jalnica la productie de iphone; acum se ajuta de inginerii altor firme, jalnic.

  2. Ar fi interesant dupa parerea mea lansarea pe piatza a unui iphone “open source”. As fi curios atunci cum ar reactiona piatza. Adica cine vrea ios – is pune – altii poate ar dori pe iphone-ul lor android. de ce nu ???

  3. @ mica :)) esti comic :)) auzi dar ce parere ai de butonul de la sg5? mai aveau putin si va puneau sa da-ti cu limba pe el … cica adn acces:)) la 1 an dupa ce scot astia de la apple un buton “revolutionar” (o bashica nefolositoare) vin hop-tzop astia de la samsung si scot un buton si mai prost :))

  4. @Cipa esti din alta lume…. cine ar prefera android in schimbul ios-ului ?… e imposibil si nu se va intampla niciodata asa ceva , ca apple sa renunte la ios in favoarea androidului e ca si cum un barbat ar renunta la p*nis in favoarea v**inului.