Prima Pagina aplicatii IsRunning afiseaza un badge in dreptul fiecarie aplicatii care ruleaza in background...

IsRunning afiseaza un badge in dreptul fiecarie aplicatii care ruleaza in background in iOS 7

  IsRunning este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem forta iOS 7 sa afiseze cate un badge in dreptul fiecarei aplicatii care ruleaza in background-ul iDevice-urilor noastre. Tweak-ul are un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings a iDevice-urilor noastre si permite personalizarea badge-ului care este afisat in dreptul fiecarei aplicatii a terminalelor noastre, el putand fi activat sau dezactivat rapid de catre noi. Badge-urile sunt afisate doar pentru aplicatiile care raman deschise in background, deci nu orice aplicatie va avea un badge.

Works on iOS 7! Not tested on iOS 6. This tweak simply puts a badge on apps that are currently running (not removed from multitasking). You can enable it in settings and customize what the badge is. The default badge is a capital R, but you can use emojis, or other languages too. Enable in Settings.

  IsRunning este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

  • Dan

    L-am dezinstalat chiar dacă era destul de interesant, funcționalitatea lasă de dorit. Pe 5S provoacă crash-uri ale SpringBoard-ului atunci când invoci App Switcher. Atenție: nu e capabil să afișeze badge la aplicațiile care au deja badge numeric.

  • kiry

    Am o problema cu IsRunning tweak(de notificare al aplicatiilor running in background), badge-ul aplicatiei native Vremea ramane dupa inchiderea tuturor aplicatiilor din background. Mai mult, badge-ul ramane activ chiar si dupa dezinstalarea repetata a acestui tweak.
    Aveti idee despre cum se poate remedia situatia?