Prima Pagina Noutati Iata cat a platit Samsung pentru a sponsoriza ceremonia de decernare a...

Iata cat a platit Samsung pentru a sponsoriza ceremonia de decernare a premiilor Oscar

  Imaginea de mai sus a ajutat-o pe Ellen DeGeneres sa scrie tweet-uri care a adunat cele mai multe retweet-uri din istorie, iar ea a fost inregistrata folosind un Samsung Galaxy Note 3 al celor de la Samsung. Compania coreeana si-a promovat cateva dintre terminale in cadrul ceremoniei pentru decernarea premiilor Oscar, iar conform unor informatiila aprute recent, suma de 20 de milioane de dolari ar fi fost achitata de catre coreeni. Pentru acesti bani, Ellen a folosit un Galaxy Note 3 pe perioada intregului eveniment pentru a-si inregistra poze cu diverse vedete, iar intreaga strategie a generat foarte multa atentie pentru coreeni.

  In ciuda sumei foarte mari platite de catre cei de la Samsung, Ellen DeGeneres a facut la un moment dat greseala de a utiliza un iPhone pentru a-si inregistra o poza in culise, acest lucru atragand aproape la fel de multa atentie precum poza de mai sus. Samsung a avut numeroase probleme de acest gen in trecut si se pare ca oamenii lor de PR nu invata cum sa controleze persoanele pe care le contracteaza, mai ales ca vorbim despre sume enorme de bani investite.

 • Victor Preda

  Poza asta chiar merita 20 milioane de dolari , a facut inconjurul lumii ,,

 • catalin

  Nu pot tousi intelege cum un mastodont precum Samsung (cu miliarde peste miliarde )investite in pr si marketing nu reuseste sa scoata un telefon cum se cuvine si ceva sa rupa gura targului pe romaneste.in special in privinta designului si materialelor au ramas cam ultimii.Cred ca nu exista ghereta in lumea asta ,ca e intr-un mall ,ca e intr-un magazin de telefoane,fie aeroport,gara etc ,unde sa nu aibe ei stand si exclusivitate ……ca o mica paranteza anul trecut am fost in Milano si am vazut pt prima data Domul iar acolo am ramas masca cand am constatat ca pe o latura undeva mai in spate,ghici ce sa vad,o mare reclama ,banner ,cat aproape o treime din dom ,cu un galaxy S4,mai erau langa 2-3 bannere mai mici cu alte reclame de la alte firme nu mai stiu exact cu ce .Am ramas masca sa observ acest lucru ,nu imi dau seama cum au reusit si cat au putut plati sa tina un banner imens pe un obiectiv istoric atat de important.Cert este ca nu inteleg de ce mama naibii nu scot si ei telefoane care sa merite cu adevarat.Daca ar taia cred ca si doar 25% din marketingul asta agresiv al lor si l-ar baga in ceea ce trebuie nici nu ar mai fi nevoie de atatea “artificii “ din astea pe la toate colturile

 • @Victor Preda: Intrebarea este cati stiu cu ce a fost ea facuta.

 • real

  ‘who the f*** cares’ cu ce isi fac altii poze
  cred ca urmatorul telefon o sa fie note 3 pt ca fufa a aparut la oscar cu note
  tre sa fii foarte orb (snob) sa dai o caruta de bani pe un produs numai ca il vezi pe toate gardurile si in toate spoturile publicitare

 • gicu

  Samsung prefera sa bage zeci de miliarde in reclame, in loc sa faca un telefon premium din toate punctele de vedere, evident miliardele in reclame tot le-ar baga, dar si telefonul ar vorbi de la sine.

 • kane

  ce FACE (NU cum arata si cat de MARE este) iPhone 5s si nu FACE Note 3 ? personal am folosit ambele, si ma ocup cu decodari si soft de cand a aparut 3G. Incepand cu Note 2, pot spune ca sunt si Androide care se pot ridica la nivelul unui iPhone ( nu mai au lag in meniu, OS optimizat, RAM suficient si video suficient pt aplicatii complexe, etc) si merita cumparate.