iOS 7.1 – ATENTIE la update!

  In cursul serii de ieri ni s-a confirmat faptul ca Apple pregateste lansarea iOS 7.1 in urmatoarea saptamana de zile, iar acum cred ca este util sa va over un avertisment in legatura cu noua versiune a sistemului de operare. Dupa cum prea bine stiti deja, Apple a blocat solutia de untethered jailbreak evasi0n7 in iOS 7.1, asa ca efectuarea unui update va va lasa in imposibilitatea de a mai face jailbreak si in momentul de fata exista sanse minime ca o alta solutie de jailbreak sa fie lansata pana la aparitia iOS 8.

  Daca aveti jailbreak, partea buna este ca nu veti vedea vreun avertisment pentru vreun OTA Update cand iOS 7.1 va fi lansat, insa daca va conectati iDevice-ul des la iTunes, atunci veti vedea cu siguranta un mesaj care va va spune ca puteti instala update-ul. In esenta trebuie sa aveti grija ca in momentul in care va conectati terminalele la PC-uri sa nu faceti update „accidental”. Daca il faceti in minutele sau orele imediate lansarii iOS 7.1, atunci veti putea face rapid restore la iOS 7.0.6, insa totul trebuie facut cat se poate de repede.

  In aceeasi idee va recomand sa treceti la iOS 7.0.6 cat inca aveti ocazia, deoarece dupa lansarea iOS 7.1 Apple va bloca, la cateva ore sau zile de la aparitie, posibilitatea de a mai instala iOS 7.0.6 pe iDevice-urile voastre. Acestea fiind spuse, daca aveti jailbreak evitati iOS 7.1, iar daca nu il aveti, atunci nu exista motive sa evitati update-ul.