Asa arata inlocuitoarele actualelor smartwatch-uri (Video)

[vimeo 69424855 w=580&h=370]

  In momentul de fata smartwatch-urile sunt in centrul atentiei, foarte multi producatori grabindu-se sa aduca pe piata aceste dispozitive care se interconecteaza cu smartphone-urile pentru a oferi o gama variata de informatii. In SUA orice dispozitive de acest gen care pot fi purtate de catre utilizatori si se interconecteaza cu terminale mobile poarta denumirea wearables, insa un grafician s-a gandit sa ne arate evolutia lor in viitor, producand un concept pentru predictables.

The ‘Predictables’ project aims to bring this forecasting to a personal level. It largely consists of two parts. The first part constitutes an app that scours for the digital data an individual and his social circle produces. This app then connects the dots to make sensible patterns and intelligently proposes future outcomes. The second part consists of systems that interfaces with the individual. The interaction with the individual is made possible using intuitive interfaces projected on a variety of surfaces using a smart watch or a desktop pico projector.

  Dupa cum puteti vedea deja si din clipul video de mai sus, vorbim despre dispozitive care proiecteaza o interfata pe pielea noastra si ne permit sa interactionam cu ea pentru a controla sistemul de operare, acesta fiind viitorul actualelor smartwatch-uri. Totul are la baza un sistem care poate prezice miscarile noastre si poate interpreta gesturile facute de catre noi in orice moment, insa chiar daca ideea in sine este extrem de interesanta, ramane de vazut cat va dura pana cand un asemenea sistem va ajunge pe piata intr-un dispozitiv atat de mic.